Carrefour deschide cel de-al 4-lea supermarket din Craiova

Carrefour a deschis astăzi, 9 Iunie 2016, cel de-al 4-lea supermarket din Craiova, ajungând la un număr de 109 magazine în acest format. 

Carrefour MarketNoul supermarket, Market Craiova Calea Bucureşti este situat pe Calea Bucureşti, nr. 40-44, Craiova, Dolj, comercializează aproximativ 10.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca mărcile naționale.

Suprafața noului magazin este de 690 m², are 4 case de marcat si a creat 24 de noi locuri de muncă.

Carrefour aşteaptă aprobarea Consiliului Concurenţei în ceea ce priveşte preluarea reţelei de 80 de supermarketuri BILLA, acord semnat la finalul anului trecut între retailerul francez şi REWE Group, reţea pe care o va integra sub brandul Market.

În România, Grupul număra 191 de magazine dintre care 29 hipermarketuri, 108 supermarketuri Market, 43 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’ și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *