Next_Capitall

Carrefour va deschide pe 1 septembrie un nou hipermarket, în centrul comercial ParkLake din București

Carrefour România va deschide pe 1 septembrie cel de-al 11-lea hipermarket Carrefour din Bucureşti şi cel de-al 30-lea din România. Noul hipermarket este situat în ParkLake, centrul comercial dezvoltat de Sonae Sierra și Caelum Development în stada Liviu Rebreanu, nr 4, sectorul 3, Bucureşti.

Carrefour ParkLakeHipermarketul din ParkLake, cu o suprafaţa totală de vânzare de 12.000 de mp, va fi cel mai nou hipermarket „verde” al retailerului. Grupul Carrefour România a semnat un contract privind vânzarea și operarea zonei de hipermarket din centrul comercial bucureştean, lanțul de magazine devenind partener co-proprietar al proiectului din ParkLake.

ParkLake reprezintă o investiție de 180 milioane de euro care va fi inaugurată în anul 2016. Centrul comercial va oferi magazine de retail de înaltă calitate pe o suprafață de 70.000 mp spațiu total închiriabil, cu aproximativ 200 de magazine și 2.600 de locuri în parcarea subterană. Centrul va avea un design unic, prietenos cu mediul și un mix aparte de facilități sportive și de petrecere a timpului liber, beneficiind de vecinătatea cu Parcul Alexandru Ioan Cuza.

Carrefour urmează să mai deschidă în acest an un magazin ancoră, în alt centru comercial din Bucureşti, Veranda Shopping Center, din sectorul 2 al capitalei, proiect dezvoltat de către Prodplast Imobiliare şi încă un hipermaket la Piatra Neamţ, în cadrul celui mai modern centru comercial din nord-estul ţării – Shopping City Piatra Neamţ – proiect ale cărui lucrări au fost demarate de dezvoltatorul New Europe Property Investments (NEPI).

În România, Grupul Carrefour numără, în acest moment, 190 de magazine dintre care 29 hipermarketuri, 107 supermarketuri ‘Market’, 43 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’ și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro. În plus, la finalul lunii iunie 2016, Consiliul Concurenţei a aprobat preluarea reţelei de 86 de supermarketuri BILLA de către Carrefour.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,074 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Carrefour va deschide pe 1 septembrie un nou hipermarket, în centrul comercial ParkLake din București

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: