Carrefour va deschide pe 27 octombrie hipermarketul din Centrul Comercial Veranda din București

Carrefour România va deschide pe 27 octombrie 2016 un nou hipermarket în Bucureşti, magazinul ancoră din cadrul noului Centru Comercial Veranda Mall, situat pe strada Ziduri Moşi, în vecinătatea pieţei Obor. 

carrefour-veranda

Carrefour Veranda va fi cel de-al 12-lea hipermarket din Bucureşti şi cel de-al 31-lea din România si va avea o suprafaţă de vânzare de cca 8.000 de mp.

Noul Centru Comercial este construit pe locul fostei fabrici Prodplast, proiect imobiliar dezvoltat de Professional Imo Partners S.A., fosta Prodplast Imobiliare S.A., în București, în zona Obor. Proiectul, dispus pe 2 niveluri, are o suprafață totală de aproape 30.000 de metri pătrați, incluzând spații comerciale, restaurante, cafenele și o zonă verde de 15.000 mp. De asemenea, centrul comercial va avea peste 1.200 de locuri de parcare.

IT & Mobile Days – super oferte la telefoane la eMAG

Investiția totală pentru dezvoltarea centrului comercial Veranda, proiectat de arhitecții englezi Chapman Taylor și Studio 10M, va ajunge la 60 de milioane de euro.

La 1 septembrie 2016, Carrefour România propunea o nouă experiență de cumpărături, deschizând cel mai nou și inovator concept de hipermarket din București în cadrul centrului comercial ParkLake, dezvoltat de Sonae Sierra și Caelum Development şi situat în stada Liviu Rebreanu, nr 4, sectorul 3, Bucureşti.

Carrefour urmează să mai deschidă în acest an încă un hipermaket la Piatra Neamţ, în cadrul celui mai modern centru comercial din nord-estul ţării – Shopping City Piatra Neamţ – proiect ale cărui lucrări au fost demarate de dezvoltatorul New Europe Property Investments (NEPI).

În acest moment, Carrefour numără în România 281 de magazine dintre care 30 hipermarketuri ‘Carrefour’, 111 supermarketuri ‘Market’, 43 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’ şi un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro. În plus, la finalul lunii iunie 2016, Consiliul Concurenţei a aprobat preluarea reţelei de 86 de supermarketuri BILLA de către Carrefour.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Carrefour va deschide pe 27 octombrie hipermarketul din Centrul Comercial Veranda din București

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: