Cupio a deschis un magazin în centrul comercial ParkLake din București, rețeaua sa ajungând la 11 magazine

La finalul lunii februarie 2019, brandul 100% românesc CUPIO, unul dintre cele mai reprezentative branduri de pe piața cosmeticelor profesionale și a produselor de makeup, a deschis un magazin în Centrul Comercial ParkLake din București.

cosmetice profesionale Cupio

Noul magazin Cupio din ParkLake, cel de-al 11-lea al rețelei din România și cel de-al 6-lea din București, are o suprafață de vânzare de 56 de mp și o gamă ce cuprinde produse cosmetice profesionale, indispensabile profesioniștilor din domeniile manichiură, make-up și îngrijire corporală.

Conceptul tuturor magazinelor Cupio – un spațiu luminos, spațios și cu un design elegant – este unul dedicat femeii moderne, interesată de produse de calitate, ce o ajută să fie și să se simtă frumoasă. Magazinele Cupio sunt șic, glamour, dotate logistic cu tot ceea ce ar trebui să se regăsească într-un salon de înfrumusețare sau în kitul personal al femeii contemporane.

Noul magazin Cupio completează foarte eficient mixul de canale de vânzare compus din magazinele fizice și magazinul online www.cupio.ro, accesibil non-stop, cu peste 36.000 de clienți înregistrați.

Rețeaua de magazine Cupio cuprinde, în acest moment, 4 unități în București (Veranda Mall, Băneasa Mall, Sun Plazza, și ParkLake), 3 unități în Timișoara (Iulius Mall, Shopping City, Centrul Comercial Euro), 2 unități în Constanța (City Park, Vivo) și câte o unitate în orașele: Arad (Atrium Mall) și Cluj-Napoca (Iulius Mall). De asemenea, Cupio are și magazine partenere în orașele: Sibiu, Deva, Hunedoara, Drobeta Turnu Severin și Satu Mare.

Planurile de extindere nu se opresc aici. Cupio are în vedere deschiderea a încă 3 magazine în țară, în 2019. Planurile companiei prevăd, de asemenea, ca în 2020, rețeaua să ajungă la un număr de 20 de magazine în România, iar numărul clienților înregistrați în magazinul online să ajungă la 70.000. 

Extinderea la nivel european reprezintă și ea un element extrem de important al dezvoltării, brandul Cupio fiind deja exportat în Italia și Germania.

Portofoliul de branduri

Portofoliul de produse Cupio este format din peste 10.000 de produse, având în prezent 11 branduri proprii: CupioGels® (geluri UV); Cupio To Go® (oje semipermanente); Cupio One Step® (oje semipermanente 3 în 1);  Cupio in the City® (lacuri de unghii clasice); Cupio Acry DELUXE® (acryl); CupioLash® (gene false); Make-up Pro (produse pentru machiaj); Cupio Spa® (produse pentru îngrijirea pielii); Cupio ProDepil® (produse pentru epilare); Cupio Skin Care (produse pentru îngrijirea pielii); Muah (produse pentru machiaj).

Cupio reprezintă locul unde profesioniștii și cei pasionați de frumusețe au acces la produse profesionale de calitate, îmbunătățite permanent după ultimele trenduri ale pieței și locul unde găsesc cel mai bun raport calitate-preț. De asemenea, acestia beneficiază permanent de consiliere profesională gratuită, oferită de către trainerii Cupio, au posibilitatea să se perfecționeze și să se dezvolte profesional, la seminarii sau cursuri de specialitate și au acces la grupuri și comunități online din domeniul înfrumusețării.

CUPIO

Brandul 100% românesc Cupio, fondat în 2011 în orașul Timisoara, a devenit unul dintre cele mai importante repere în piața produselor cosmetice profesionale.

În 2018, Brandul Cupio a generat vânzări cumulate, pe întreg grupul de firme, de peste 8.5 milioane de euro, iar obiectivul setat pentru 2019 prevede o creștere de 20%, ce va depăși pragul de 10 milioane de euro.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *