Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna august 2017

În luna august 2017, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 23 magazine, față de cele 15 magazine deschise în luna iulie 2017.

retail magazinePROFI a deschis în luna august 16 magazine noi, fiind rețeaua cu cele mai multe unităţi din România. Noile unități au fost deschise la Vicovu de Jos, Horodnicu de Sus, Roșiorii de Vede, Slănic, București, Munteni, Cluj-Napoca, Dridu, Cerat, Dofteana, Contești, Perișoru, Fălticeni, Drăgănești-Olt, 2 unități în Brașov, rețeaua PROFI ajungând, la finalul acestei luni, la un număr de 610 unități prezente în 332 de localități.

Credit Foto: shutterstock.com

Mega Image a deschis în luna august 4 magazine noi, un supermarket în Cluj-Napoca, unul în Mamaia și a două unități Shop&Go în București, ajungând astfel la 557 de unități deschise.

Carrefour a deschis în luna august 3 supermaketuri, unul în Iași, unul în Călan și unul în Comuna Chiajna, Market Militari Residence, ajungând la un număr de 209 unități în acest format.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *