Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna septembrie 2017

În luna septembrie 2017, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 28 magazine, față de cele 23 de magazine deschise în luna august 2017.

retailPROFI a deschis în luna septembrie 19 magazine noi, fiind rețeaua cu cele mai multe unităţi din România. Noile unități au fost deschise la Fundu Moldovei, Galați, Zemes, Dej, Bistriţa, Peciu Nou, Dorneşti, Deta, Sângeorgiu de Pădure, Timişoara, Sibiu, Piteşti, Roman, Iaşi, Bârlad, Săpânţa și 3 unități în București, rețeaua PROFI ajungând, la finalul acestei luni, la un număr de 629 de unități prezente în 343 de localități.

Credit Foto: shutterstock.com

Penny Market a deschis în luna septembrie 4 magazine noi, în București, Brăila, Bacău și Simeria, ajungând astfel la 209 de unități.

Carrefour a deschis în luna septembrie 3 magazine noi, un magazin Market în Vaslui, un Express Orange la Cluj-Napoca și un Market la Ștefăneștii de Argeș, ajungând la un număr de 303 unități.

Selgros Cash&Carry a deschis în luna septembrie un magazin nou, în Bistrița, ajungând la 21 de unități.

Lidl a deschis în luna septembrie un magazin nou, în București, ajungând la o rețea de 212 unități.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *