Kaufland va deschide 10 magazine în noul an financiar. Buget: 200 de milioane de euro

Kaufland România deschide sâmbătă, 17 februarie 2018, un nou magazin în Bucureşti, pe Şoseaua Alexandriei, nr. 152, sector 5. Acesta va fi magazinul cu numărul 119 al rețelei și cel de-al 13-lea din Capitală, unul dintre hipermarketurile cu cel mai mare număr de angajaţi. Pentru anul financiar 2018, Kaufland România a planificat să deschidă 10 magazine, investind, în acelaşi timp şi în modernizarea reţelei, acţiuni pentru care a alocat un buget de 200 de milioane de euro.

Kaufland

Noul Hipermarket este localizat în cartierul Odăi, pe șoseaua Alexandriei, nr. 152, sector 5, Bucureşti și are o suprafață de vânzare de 3.414 metri pătrați, încadrată într-o suprafață totală de 5.201 metri pătrați. Parcarea oferă 239 de locuri pentru mașini, dintre care 6 locuri pentru familii și 10 pentru persoane cu dizabilități. Cei care folosesc bicicleta ca mijloc de transport au la dispoziție 12 rastele.

Cu această deschidere, compania creează peste 130 de noi locuri de muncă în București. Programul de lucru este de la 7.30 la 22.30 de luni până sâmbătă, iar duminică de la ora 8:00 la 20:00.

IT & Mobile Days – super oferte la cele mai smart tehnologii

„Ne menținem dinamici și continuăm extinderea rețelei în întreaga țară, inclusiv în Capitală, unde considerăm că mai există potențial de dezvoltare. Noul magazin aduce și un sprijin însemnat pentru comunitatea locală, din mai multe puncte de vedere. Este unul dintre hipermarket-urile cu cel mai mare număr de angajați și ne bucurăm că astfel reușim să creăm noi locuri de muncă.

În același timp, și acest magazin oferă un sortiment axat pe produse din România, în proporție de peste 50%, iar sprijinind cumpărarea acestora, încurajăm economia locală”, spune Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Noul Magazin are implementat noul concept Kaufland

Magazinul este amenajat după cel mai nou concept de design Kaufland România, pentru a oferi clienților o experiență de cumpărături simplificată, mai rapidă și mai plăcută.

Astfel, noul magazin pune la dispoziție un punct Grill în exteriorul magazinului, dar şi o zonă interioară de food-court, iar în magazin sunt disponibile un raft cu produse To Go (produse pregătite pentru consum imediat, gata ambalate și rapid de luat) şi unul cu bere artizanală. De asemenea, acesta este primul magazin din București prin care Kaufland România implementează proiectul de extindere a raioanelor de pește proaspăt, după un concept cu sortiment îmbogățit, și care va fi adus în 34 de magazine din rețea.

Noul magazin beneficiază și de o nouă configurație, pentru un traseu al  cumpărăturilor mai rapid și mai ușor, iar asele de marcat au fost modernizate și sunt prevăzute cu scannere ultra-rapide.

Kaufland Alexandriei, ultimul magazin deschis în anul financiar 2017 

Noul hipermarket din Şoseaua Alexandriei este ultima deschidere planificată în anul financiar 2017, care a început în martie 2017 şi se termină în februarie 2018, perioadă în care retailerul a deschis un total de 6 magazine.

Pentru anul financiar 2018, Kaufland România a planificat să deschidă 10 magazine, investind, în acelaşi timp şi în modernizarea reţelei, acţiuni pentru care a alocat un buget de 200 de milioane de euro. Acesta este un buget dublu faţă de cel din anul anterior.

Kaufland

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine în 7 țări și o rețea de 119 magazine în România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *