Market Craiova Piața Centrală este noul supermarket deschis de Carrefour

Market Craiova Piața Centrală este noul supermarket deschis azi, 28 aprilie, de Carrefour în Craiova, care ajunge la un numar de 108 magazine în acest format. Este cel de-al 3-lea magazin Market din Craiova, după cel situat în Bd Oltenia, nr 1E şi cel din Bd 1 Mai, nr 78 (Pta 1 Mai)

MarketNoul supermarket este situat pe Str. Calea București, nr. 51 B, Craiova, are o suprafaţă de vânzare de 473 de mp şi 5 case de marcat. Magazinul a creat 24 de noi locuri de muncă.

Market Craiova Piața Centrala are o gamă de aproximativ 6.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca mărcile naționale. Clientii pot gasi in Market Craiova Piața Centrală o sortimentație bogată pe segmentele lactate-brânzeturi, băcănie, panificație și patiserie, legume-fructe, semi-preparate, macelarie, dar și produse internaționale și articole textile. De asemenea, supermarketul propune acestora o gamă variantă de produse de gastronomie calde și reci, dar și produse de macelărie tradițională.

Plaja orară de deschidere este de Luni – Sambata: 07:00-22:00 şi Duminica: 07:00-18:00.

Carrefour aşteaptă aprobarea Consiliului Concurenţei în ceea ce priveşte preluarea reţelei de 80 de supermarketuri BILLA, acord semnat la finalul anului trecut între Carrefour şi REWE Group, reţea pe care o va integra sub brandul Market.

În România, Grupul Carrefour număra 191 de magazine dintre care 29 hipermarketuri ‘Carrefour’, 108 supermarketuri Market, 43 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’ și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *