Carrefour deschide pe 14 martie primul magazin Supeco din București

Carrefour România va deschide pe data de 14 martie 2019 primul magazin Supeco din București și al 14-lea al rețelei din România. Pe locul noului magazin, situat în str. Postăvarul, nr 24 – 52, sect.3, a funcționat o unitate Market, iar anterior a funcționat un magazin BILLA, primul magazin BILLA deschis în România în luna februarie 1999.

Supeco

Cu noul magazin Supeco din București, reţeaua Supeco ajunge la un număr de 14 unițăti, după cele deschise în oraşele Râmnicu Vâlcea, Târgovişte, Slatina, Giurgiu, Galați, Craiova, Focșani, Balș, Hunedoara, Baia Mare, Iași, Gheorgheni și Sibiu.

Magazinul din București este deschis de luni și până sâmbătă: 07:30 – 21:30, iar duminică: 08:00 – 18:00.

Supeco reprezintă un nou format de magazin introdus relativ recent de către Carrefour România pe piata românească, cu o suprafaţă de vânzare cuprinsă între 1.500 şi 2.000 mp, un format inedit ce mixează formatul de discounter cu cel de cash&carry şi oferă consumatorilor preţuri mici, cu focus pe categoria de produse proaspete şi de larg consum.

Rebranding la rebranding

Așadar, după 20 de ani de la deschiderea primului magazin BILLA în România, magazinul BILLA Titan din București primește un nou rebranding, după ce anterior a trecut prin altul, transformându-se în unitate Carrefour Market, după achiziția rețelei BILLA de către Carrefour din decembrie 2015.

Supeco

Supeco este un concept de magazin preponderent orientat către preţuri, către oferte cât mai bune şi către o gamă adaptată tuturor nevoilor, propunând produse atât consumatorilor persoane fizice, cât şi celor interesaţi de creşterea afacerilor proprii.

În România, grupul Carrefour oferă clienților săi multiple posibilități de a face cumpărături, atât în cele 358 de magazine din toată țara, cât și prin portalul unic www.carrefour.ro, de unde clienţii din Bucureşti pot achiziţiona produse alimentare din secţiunea „Supermarket Online”, dar şi produse nealimentare din secţiunea Carrefour&Partenerii, cu livrare oriunde în ţară sau cu ridicare de la punctele „Click&Collect” din hipermarketurile Carrefour.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,103 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Carrefour deschide pe 14 martie primul magazin Supeco din București
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: