PROFI a inaugurat 16 magazine în luna februarie 2021

PROFI, retailerul ce deține rețeaua cu cea mai mare acoperire națională și cu cele mai multe magazine din România, a inaugurat în luna februarie 2021 un număr de 16 magazine.

Profi

Dintre cele 16 magazine deschise în luna februarie, 2 sunt în format Standard (supermarket), 10 sunt City, formatul de proximitate, mai restrâns ca suprafață de vânzare și 4 sunt Loco, formatul dedicat zonei rurale.

Tot în această lună, Profi a remodelat primele două magazine pilot ProfiGo, situate în orașul Timișoara, concept ce combină funcționalitățile magazinului de proximitate cu cele ale unuia de convenience.

Astfel, cu aceste prime remodelări, Profi își confirmă prioritatea pentru acest an de a se dezvolta pe două direcții – urban și rural, în trei formate de magazine – supermarket, proximity (convenience) și only local store, cu patru bannere de retail – Profi Supermarket, Profi City, ProfiGo și Profi Loco.

Profi

Cu peste 22.000 de angajați și un ritm de creștere ce depășește 200 de magazine pe an, Profi țintește spre a doua poziție din retailul românesc în anul 2024, la ora actuală având o rețea de peste 1.400 de magazine.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *