PROFI deschide 6 magazine și ajunge la o rețea de 521 unități, în 270 de localități

PROFI ajunge la o reţea naţională de 521 de magazine după deschiderea altor 6 unităţi, Astfel, din această saptămână, cinci noi comune au apărut pe harta Profi, extinzând acoperirea reţelei la 270 de localităţi.

PROFI Diosig Loco

Nu mai puţin de cinci magazine şi-au făcut apariţia în format Loco, din care două ieri, la Viişoara şi Criseni, şi trei astăzi, la Diosig, Gurahonţ şi Balesti.

Al 35-lea PROFI din judeţul Cluj, cel din Viişoara, îşi primeşte acum clienţii pe Strada Principala la nr. 93 şi se întinde pe o suprafaţă totală de 347 mp, din care sala de vânzări măsoară 206 mp.

Magazinul inaugurat în Criseni, pe str. Principală, nr. 30, judeţul Sălaj, dispune de o suprafaţă totală de 378 mp, din care sala de vânzări este de 221 mp.

Unitatea din Diosig, judeţul Bihor, se află pe str. Livezilor, nr. 157, cu o suprafaţă totală de 395 mp, sala de vânzări fiind de 274 mp.

Magazinul din Gurahonţ, al 14-lea din judeţul Arad, este amplasat pe str. Iuliu Maniu, nr.47, cu o suprafaţă totală de 345 mp, din care sala de vânzări măsoară 220 mp.

La rândul sau, magazinul din Băleşti, judeţul Gorj, se găseşte pe str. Principală, nr. 69A. Are o suprafaţă totală de 277 m2, cu o sală de vânzări de 182 mp.

Tot astăzi, a fost deschis în format City încă un magazin în Cluj-Napoca, al 19-lea PROFI din municipiu. Acesta se află pe str. Bucureşti, nr.79, ocupând o suprafaţă totală de 236 mp , cu o sală de vânzări de 145 mp.

PROFI, în România

Prin cele 521 de magazine ale sale, prezente în 270 de localităţi, şi cu peste 11.000 de angajaţi, PROFI este reţeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

De curând, Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care MEP Retail Investments SRL preia Profi Rom Food SRL, în urma acordului de vânzare anunțat în luna noiembrie 2016.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,061 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » PROFI deschide 6 magazine și ajunge la o rețea de 521 unități, în 270 de localități

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: