REWE România a finalizat remodelarea a 170 de magazine Penny Market în format Future Store (galerie foto)

REWE România a finalizat remodelarea a 170 de magazine Penny Market în format Future Store, în toată țara, prin investiții în valoare de peste 120 milioane de lei. Procesul de remodelare a fost început în martie 2015 și s-a încheiat în luna noiembrie a anului 2018. REWE România a încheiat anul 2018 cu o rețea de 236 de magazine Penny Market.

Penny Market

Conceptul Future Store este realizat pe baza unor studii de piață complexe și a avut ca scop principal îmbunătățirea experienței de cumpărare pentru clienții Penny Market. Accentul este pus pe designul modern și elegant, experiența acestora la cumpărături fiind îmbunătățită datorită reorganizării categoriilor de produse în așa fel încât să ofere mai mult spațiu alimentelor proaspete din categoriile fructe și legume, carne, pâine și patiserie, lactate. În plus, clienții beneficiază și de articole disponibile în variantă vrac, unde au fost adăugate noi sortimente de produse congelate, dulciuri și snacks-uri.

Toate cele 236 de magazine din prezent sunt sub conceptul Future Store

Formatul Future Store a fost aplicat fiecărui nou magazin deschis începând cu 2016, astfel că, în prezent, toate cele 236 magazine Penny Market din țară sunt construite sub acest format.

“Remodelarea magazinelor în format Future Store a avut un impact pozitiv, iar confirmarea am primit-o chiar de la clienții noștri. Mai mult decât atât, îmbunătățirile aduse magazinelor au participat la crearea unor noi locuri de muncă prin prisma serviciilor suplimentare pe care le oferim, cum ar fi posibilitatea de a alege produse din vitrine asistate.

Vom continua să investim în îmbunătățirea experienței de cumpărare pentru cei care aleg să viziteze magazinele Penny Market,” a declarat Daniel Gross, Director General Penny Market România.

Toate magazinele Penny Market prezintă certificarea ISO 50 001 care atestă respectarea celor mai înalte standarde privind practicile de sustenabilitate și eficiență în domeniul energetic.

Alte îmbunătățiri aduse magazinelor Penny Market prin remodelarea în format Future Store au fost realizate prin instalarea unor sisteme noi de răcire, adăugarea unei camere frigorifice suplimentare pentru noile sortimente de produse, adăugarea vitrinelor asistate în magazinele care au permis astfel de intervenții, cât și schimbarea rafturilor, mobilierului, mașinilor de spălat pardoseala și a caselor de marcat.

Compania va continua să adapteze permanent rețeaua de magazine punând accent pe modernizarea design-ului, eficientizarea proceselor de organizare folosind noua tehnologie și, bineînțeles, dezvoltând gama de produse cu accent pe prospețimea și varietatea acestora.

Penny Market

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de 3 centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, REWE România deține 236 de magazine Penny Market la nivel național și activează cu un număr de peste 4.300 de angajați.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *