Auchan a demarat campania de angajări pentru hipermarketul Auchan Brașov Coresi

Auchan a demarat campania de angajări pentru hipermarketul Auchan Braşov Coresi, ce urmează sa se deschidă în luna martie a acestui an. Viitorul magazin Auchan din Centrul comercial Coresi Shopping Resort din Braşov, proiect dezvoltat de Immochan România, divizia imobiliară a Auchan România, va fi cel mai mare hypermarket din Transilvania, de 13.300 mp.

CORESI Exterior-02350 de locuri de muncă pentru 30 de meserii diferite

Săptămâna trecută au început angajările pentru cel de-al doilea hipermarket Auchan din Braşov pentru care Auchan România angajează 350 de persoane pentru cele 30 de meserii diferite.

Accesul la biroul de recrutare se poate face prin intrarea din stradă Henri Coandă, în zona unde este deja în construcţie noul magazin. Programul de funcţionare al biroului de recrutare este de luni până vineri între orele 9 :00-18 :00.

Posturile disponibile sunt pentru : operatori case de marcat (full time şi part-time), casier principal, lucrători comerciali, agenţi de securitate, brutari, patiseri, cofetari, măcelari, preparatori carne, bucătari, vânzători (produse proaspete, produse electronice şi electrocasnice), electricieni, recepţioneri pentru marfă.

Auchan caută atât personal cu experienţă, cât şi persoane care se află la început de carieră. Pe măsură ce angajările sunt realizate, întregul personal va intra în programe de formare specializate.

Auchan operează un număr de 32 hypermarketuri pe piaţa din Romania. Immochan România, divizia imobiliară a Auchan România, are patru direcţii de business: dezvoltarea de proiecte imobiliare în parteneriat cu hipermarketurile Auchan; leasing pentru galeriile comerciale şi a retail park-urilor; activităţi de property management pentru galeriile comerciale şi valorizare patrimonială a proprietăţilor grupului Auchan. Immochan România are în acest moment în dezvoltare două proiecte: Coresi Shopping Resort din Braşov şi un centru comercial din Drumul Taberei, Bucureşti, valoarea totală a investiţiilor fiind de 120 de milioane de euro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *