Auchan oferă în avans reducerea de TVA la peste 1000 de produse alimentare marcă proprie

Din 21 mai 2015, Auchan oferă în avans reducerea de TVA la peste 1.000 de produse alimentare marcă proprie din categoriile: produse proaspete şi congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi nealcoolice, conserve şi alte produse de băcănie, dintre care 400 sunt fabricate în România.

A1Auchan oferă echivalentul reducerii de TVA de la 24% la 9% pentru prețul de bază în afara promoției, ceea ce se concretizează într-o reducere finală de 12,1% a prețului de vânzare. Acțiunea este valabilă în limita stocurilor disponibile.

Reamintim faptul că Auchan a înghețat de la data de 5 mai prețul produselor alimentare non-alcoolice care fac obiectul scăderii TVA la 9%, cu excepția produselor aflate în promoție, a altor reduceri de prețuri şi în cazurile excepționale care pot să apară pentru produsele cu volatilitate ridicată a prețului de achiziție (fructe, legume, carne, peşte).

„Suntem foarte bucuroşi să putem oferi această reducere extraordinară la peste 1000 de produse alimentare, de calitate şi cu prețuri mici marca Auchan, care acoperă atât nevoile de bază cât şi cele de plăcere şi modernitate în domeniul alimentar. Astfel, timp de 11 zile toți românii din cele peste 18 oraşe în care Auchan este prezent se pot bucura în avans de echivalentul reducerii integrale a TVA, oferit ca reducere. Prin această măsură Auchan confirmă încă o dată în plus că protejează şi întăreşte puterea de cumpărare a românilor, aşa cum o face în fiecare zi prin politica de discount generalizat, cu toate prețurile mici.” Tiberiu Dăneţiu, Director Marketing Auchan România

Produsele marcă proprie Auchan reprezintă varianta calitativă, economică şi convenabilă de a face cumpărăturile. Mărcile proprii Auchan sunt o alternativă cu până la 30% mai ieftină față de mărcile renumite, păstrând însă nivelul de calitate al acestora.

Acest articol a fost redactat de pe noua tabletă Krüger&Matz EDGE1082Detalii despre toate produsele Krüger&Matz găsiţi aici.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Un comentariu la „Auchan oferă în avans reducerea de TVA la peste 1000 de produse alimentare marcă proprie”

  1. Pingback: PROFI reduce TVA-ul la alimente în noaptea de 31 mai spre 1 iunie când toate magazinele sale vor funcţiona NON - STOP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *