Producătorii interesați să devină furnizori Carrefour sunt așteptați în perioada 19 – 25 martie la standurile din magazine

Carrefour România continuă programul de parteneriate cu producătorii români de legume şi fructe. În perioada 19-25 martie, în intervalul 8:00-22:00, producătorii locali sunt așteptați la standurile speciale amplasate la intrarea hipermarketurilor Carrefour din toată ţara pentru a afla direct de la specialiștii Carrefour cum pot deveni furnizori ai lanțului de magazine.

 Producatori Romani 2„Prin această campanie, aflată deja la a doua ediție, ne dorim să fim aproape de producătorii locali pentru a pune bazele cât mai multor colaborări. Continuăm să acoperim un procent cât mai mare din necesarul de legume și fructe prin intermediul producătorilor români, chiar dacă aceștia pot aproviziona fie un singur hipermarket, fie întreaga rețea de magazine.” a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Marketing, Carrefour România.

Producătorii interesați să devină furnizori Carrefour vor fi contactați de către un reprezentant al departamentului de achiziții în maxim 30 de zile de la completarea formularului pe care îl găsesc în hipermarketuri în perioada 19-25 martie, sau permanent pe site-ul www.carrefour.ro.

În acest interval, specialiștii Carrefour vor evalua capacitatea producătorilor de a îndeplini criteriile logistice și de calitate necesare pentru a deveni furnizor al lanțului de magazine.

În România, Grupul Carrefour numără 173 de magazine dintre care 27 hipermarketuri „Carrefour”, 92 supermarketuri „Market”, 44 magazine de proximitate „Express”, 9 magazine de proximitate „Contact” și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

 

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,053 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Producătorii interesați să devină furnizori Carrefour sunt așteptați în perioada 19 – 25 martie la standurile din magazine
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: