PROFI continuă sa testeze formatul de magazin PROFI mini

PROFI a deschis ieri, 26 martie 2015, două magazine, la Gătaia, în judeţul Timiş, şi Mizil, în judeţul Prahova, iar reţeaua sa naţională ajunge la 288 de unităţi.

PROFI GataiaMagazinul din Gătaia se află pe Str. Republicii nr. 84, la parterul unei clădiri comerciale. Are o suprafaţă de 370 mp. şi o sală de vânzări de 240 mp. şi funcţionează în formatul experimental Mini.

Formatul Mini a fost implementat spre testare pentru prima oară anul trecut, în luna noiembrie, odata cu deschiderea magazinuli PROFI Mini din Azuga, apoi a mai fost deschis înca unul, la Odobeşti, Judeţul Vrancea.

La acel moment, reprezentanţii PROFI declarau că: “Orice magazin test este denumit inițial Mini, iar când rezultatele devin concludente, la sfârșitul unei perioade de probă care poate fi diferită de la o unitate la alta, el va fi redenumit în funcție de formatul care se dovedește că i se potrivește cel mai bine.”

Cel de-al doilea magazin deschis ieri, cel din Mizil, funcţionează în format standard şi se află pe Str. Blajului nr.1, bl. 23, la parterul unei clădiri de locuinţe. Are o suprafaţă totală de 531 mp. şi o sala de vânzări de 370 mp.

Având 288 de magazine în 136 de localităţi şi peste 6500 de angajaţi, PROFI este lanţul de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *