Săptămâna Italiană la Lidl

Din 1 iunie, timp de o săptămână, clienţii Lidl pot găsi în toate magazinele reţelei o varietate de produse ce vor aduce mai aproape gusturile şi aromele produselor italiene, în cadrul Săptămânii Italiene la Lidl.

Lidl - Saptamana Italiana (6)Lidl a reunit multitudinea de preparate specifice acestor locuri şi aromele lor inconfundabile în produsele brandului „Italiamo” care pun la dispoziţie tot ce e nevoie pentru o masă în stil tradiţional italienesc.

Pentru aperitiv: bruschete (3.77 lei) la care se pot adăuga preparatele pentru bruschete în diverse sortimente (5.55 lei), aperitivele pane în diverse sortimente (6.44 lei), pateul din măsline (7.77 lei) sau nuggets de pui cu roşii şi mozzarella.

Nu lipsesc pastele savuroase pe care italienii le pregătesc adăugând delicioasele sosuri de roşii, brânză sau pesto. La Lidl, poţi opta pentru fettuccine cu ou şi spanac (7.77 lei), pastele cu spanac (5.88 lei), spaghettoni (4.88 lei), pastele trottole tricolore (4.77 lei) sau tagliatelle proaspete (3.88 lei). Oferă savoare pastelor adâugând sosurile în diverse sortimente (7.77 lei), sosurile în stil italienesc (9.33 lei) sau tradiţionalul sos de roşii cu busuioc (4.44 lei). Dacă vrei să încerci un preparat mai extravagant, pregăteşte o lasagna delicioasă cu foile speciale cu ou (5.88 lei).

Pizza, un alt preparat emblematic al Italiei, te aşteaptă în oferta Săptămânii Italiene la Lidl. Fie că alegi pizza Quattro Formaggi (9.77 lei) sau pizza Prosciutto-Formaggio (9.77 lei), cu siguranţă vor fi apreciate de invitaţii pe care îi ai la masă.

Un desert delicios nu poate lipsi dintr-un meniu italienesc. Savurează un tiramisu (5.55 lei), un profiterol (5.55 lei) sau îngheţata cu aromă de cafea (4.77 lei) ori vanilie, Tartufo (7.77 lei). În magazinele Lidl poţi găsi şi foietaj cu glazură de caise (3.99 lei), biscuiţi umpluţi cu ciocolată (7.77 lei), praline (9.77 lei) sau croissante cu cremă de caise sau cacao (9.77 lei).

Acest articol a fost redactat de pe noua tabletă Krüger&Matz EDGE1082Detalii despre toate produsele Krüger&Matz găsiţi aici.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *