Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna februarie 2019

În luna februarie 2019, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 23 de magazine, în acest calcul intrând doar magazinele deschise și comunicate oficial de către retaileri.

retailul alimentarAuchan Retail România a deschis la finalul lunii februarie 2019 primul magazin MyAuchan din orașul Cluj-Napoca, rețeaua de magazine ajungând, astfel, la 20 de unități: 15 magazine în stații Petrom în cadrul partenariatului Auchan România și OMV Petrom și 5 magazine MyAuchan independente – 3 în București, 1 în Craiova și începând din 28 februarie 1 în Cluj-Napoca.

Credit foto: Shutterstock

PROFI a inaugurat în luna februarie 2019 un număr de 18 magazine (3 unități în format Standard, 8 unități în format City și 7 unități în format Loco, formatul dedicat zonelor rurale).

Rețeaua națională PROFI a ajuns, astfel, în 476 localități, continuându-și evoluția ca retailerul cu cea mai mare acoperire geografică din România.

În luna februarie 2019, Kaufland România a deschis un magazin în Bacău, al treilea magazin din din acest oraș și magazinul cu numărul 121 al rețelei la nivel național.

Lidl continuă investițiile în România prin deschiderea, în luna februarie 2019, a 3 magazine în: Calafat (jud. Dolj), Carei (jud. Satu Mare) și Huși (județul Vaslui), rețeaua națională ajungând la 245 de unități. Retailerul de tip discount a deschis 4 magazine în România în acest an.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *