Auchan Retail deschide primul magazin MyAuchan din Cluj-Napoca. 20 de magazine MyAuchan în România

Auchan Retail România va deschide mâine, 28 februarie 2019, primul magazin MyAuchan din orașul Cluj-Napoca, rețeaua de magazine ajungând, astfel, la 20 de unități: 15 magazine în stații Petrom în cadrul partenariatului Auchan România și OMV Petrom și 5 magazine MyAuchan independente – 3 în București, 1 în Craiova și începând din 28 februarie 1 în Cluj-Napoca.

MyAuchanNoul supermarket MyAuchan Vivido Cluj, situat pe Strada Alexandru V. Voevod, Nr.16, Corp 1B, Parter, Cartier Gheorgheni, Cluj-Napoca, are o suprafață de vânzare de 450 de metri pătrați, iar orarul de funcționare este de la 7.30 la 22.00, de luni până duminică.

Magazinul oferă 4.000 de produse alimentare și nealimentare, precum și servicii suplimentare de plată a utilităților și Coffee corner.


Galerie foto al noului magazin MyAuchan


’’Auchan este de mai bine de 11 ani alături de clujeni prin cele două hipermarketuri din oraș, iar astăzi avem bucuria de a inaugura și primul nostru magazin de proximitate MyAuchan din Cluj! Magazinul MyAuchan Vivido vine în întâmpinarea clienţilor care doresc să-şi facă cumpărăturile rapid, din proximitatea locuinţei, a locului de muncă sau în drum spre casă.

Respectând experienţa noastră în retail şi aducând elementele distinctive Auchan, primul nostru magazin de proximitate din Cluj vine mai aproape de clienti săi, pe care îi aşteptăm să descopere o sortimentaţie vastă si adaptată, într-o ambianţă plăcută şi familiară ’’ – Ioana Toșa, Director Regional Auchan România.

Auchan Retail România continuă, astfel, expansiunea brandului de retail MyAuchan și în țară, noul magazin de proximitate din Cluj-Napoca fiind a doua unitate deschisă sub acest brand din țară, după cea de la Craiova, inaugurată în 15 noiembrie 2018.

Parteneriatul cu OMV Petrom continuă

Legat de parteneriatul dintre OMV Petrom și Auchan Retail România, ambele companii și-au declarat interesul de a extinde parteneriatul pentru deschiderea de magazine de proximitate MyAuchan și în alte stații Petrom. Cele două părți au agreat un Memorandum de Înțelegere care exprimă intenția ambelor părți pentru a discuta extinderea parteneriatului, condiționat de obținerea aprobării finale din partea Consiliului Concurenței.

MyAuchan

Magazinele MyAuchan completează rețeaua celor 33 de hipermarketuri Auchan precum și a celorlalte concepte comerciale specializate precum: Inextenso, drogherii și LillaPois, Prin diversificarea formatelor sale, Auchan are ca obiectiv crearea unei experiențe deosebite la cumpărături prin acoperirea unei mari varietăți de nevoi și prin adaptarea permanentă la cerințele consumatorilor.

Auchan Retail România are o suprafaţa totală (netă) de vânzare de peste 280.000 mp, peste 10.000 de angajaţi și o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *