ROPECO a implementat în zona caselor Express din magazinele Kaufland soluția GLORY CASHINFINITY ™ CI 10, un sistem revoluționar de recirculare a bancnotelor și monedelor, proiectat să transforme modul în care sunt efectuate plățile cu numerar în retail

ROPECO București, principalul furnizor local de soluții și echipamente în domeniul procesării de numerar, a implementat în zona caselor Express din magazinele Kaufland solutia GLORY CASHINFINITY ™ CI 10, un sistem revoluționar de recirculare a bancnotelor și monedelor proiectat să transforme modul în care sunt efectuate plățile cu numerar în retail. Această tehnologie inovatoare, produsă de către Glory, lider de piață la nivel mondial în dezvoltarea de soluții destinate procesării numerarului în retail și distribuită în România de către compania ROPECO București, integrează un sistem automatizat de plată cu numerar tip self-checkout, care oferă clienților posibilitatea de a scana și plăti rapid produsele alese.

Ropeco

„Plățile cu numerar au încă o pondere foarte mare din totalul plăților efectuate în magazinele Kaufland la nivel internațional, iar în România nu facem excepție. Atunci când am luat decizia introducerii noilor case de tip self check-out, ne-am propus și integrarea unor sisteme automatizate de plată cu numerar. 

Acela a fost momentul în care Glory, alături de partenerul din România – ROPECO București, ne-au propus soluția CashInfinity CI 10, un sistem revoluționar de recirculare a bancnotelor și monedelor, proiectat să transforme modul în care sunt efectuate plățile cu numerar în retail,” a declarat Alexandru Iako, Process Manager Kaufland România.

În luna iunie 2019, ROPECO București a implementat soluția Glory CASHINFINITY ™ CI-10 în primul magazin Kaufland din România, în zona de Case Express, oferind clienților o soluție de tip self check-out completă, ușor de utilizat, cu o interfață prietenoasă și posibilitatea de a plăti cu numerar.

„Este fascinant modul în care recirculatorul Glory acceptă concomitent bancnote și monede dispensând automat restul până la ultimul bănuț. Totodată tranzacțiile cu numerar sunt acum mai sigure grație sistemului avansat de recunoaștere și verificare a bancnotelor, sistem ce depistează în fracțiuni de secundă eventualele bancnote false,” a completat Alexandru Iako.

Extinderea soluției către toată rețeaua de magazine

„Feedback-ul bun primit de la clienți pentru soluția de self check-out Glory CASHINFINITY ™ CI-10 ne-a încurajat să demarăm un program accelerat de dotare a întregii rețele Kaufland din România, ajungând în prezent la un număr de 121 magazine.

Echipa ROPECO București, partenerul Glory in România, ne-a sprijinit în implementarea acestui proiect, furnizându-ne o gamă largă de servicii, de la instalarea caselor de tip self check-out cu recirculatoarele de numerar Glory CI-10 integrate și până la școlarizarea personalului și asistență tehnică la inaugurarea zonei de Case Express pentru fiecare magazin,” a declarat Alexandru Iako.

Glory CASHINFINITY ™ CI-10, o soluție igienică care sporește siguranța 

Casele self check-out, din zona caselor Express ale magazinelor Kaufland, sunt organizate într-un spațiu aerisit care permite păstrarea distanței între clienți, mai ales în contexul în care suntem într-o pandemie globală, iar solutia Glory CASHINFINITY ™ CI-10 contribuie la crearea unui mediu sigur și igienic prin reducerea semnificativă a interacțiunii personalului cu numerarul încasat.

Soluția elimină cozile la punctul de plată – economie de timp

„Pentru că astăzi timpul este o resursă esențială, cu toții ne dorim să facem cumpărăturile repede și să stăm cât mai puțin la casele de marcat. Sistemele self check-out permit în mod rapid și eficient scanarea și plata produselor, ceea ce înseamnă un timp de așteptare mai mic pentru clienți.

Soluția Glory de recirculare a numerarului este o alegere excelentă, ce ne ajută să optimizăm modul de utilizare a numerarului, să realizăm cu ușurință și rapid deschiderea sau închiderea caselor Express la începutul și sfârșitul programului, oferindu-ne în permanență vizibilitate asupra tranzacțiilor efectuate.

Un aspect important în alegerea furnizorului ROPECO București pentru implementarea Caselor Express și a soluției Glory CASHINFINITY ™ CI-10, l-a constituit rețeaua de service extinsă la întreg teritoriul țării astfel putând beneficia de servicii prompte și de calitate în toate locațiile Kaufland. Proiectul este un real succes, iar în scurt timp vom finaliza implementarea la nivelul întregii rețele de magazine Kaufland,” a declarat Loredana Samoilă, PR Manager Kaufland România.

Soluţia CASHINFINITY ™ înglobează cea mai nouă generaţie de echipamente destinate optimizării fluxurilor de numerar din front-office-ul unui magazin, din care fac parte: Glory CI-5, Glory CI-10 și Glory CI-50.

Avantajele soluției front-office CASHINFINITY ™

  • plățile cu numerar devin plăți fără contact
  • soluții compacte și flexibile
  • gestionare simplă și eficientă a numerarului la punctul de plată
  • numără rapid și sigur
  • elimină erorile umane și frauda
  • soluție igienică, sporește siguranța sănătății clienților și a angajaților
  • elimină cozile la punctul de plată – economie de timp
  • un sistem prietenos cu utilizatorii, ușor de întreținut

De citit și ROPECO a implementat în magazinele cora soluția de recirculare a numerarului Glory CASHINFINITY ™ CI-200 pentru back-office.

Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 141 de magazine în România.

Glory Global Solutions

Producătorul Glory Global Solution este lider pe piața mondială a soluțiilor de cash management cu o cotă de piață de 41%.

Glory Global Solutions este o companie care se concentrează pe soluții de management și reciclare a numerarului cu ajutorul cărora retailerii pot să economisească bani, pe de-o parte, iar pe de altă parte să economisească timp. Soluțiile Glory ajută retailerii să se concentreze mai mult pe client, un lucru foarte important pentru creșterea business-ului.

ROPECO București

Compania ROPECO București, prezentă pe piața din România de 28 de ani, este principalul furnizor local de soluții și echipamente în domeniul procesării de numerar. Printre direcțiile de business existente în portofoliu, compania dezvoltă şi promovează pe piaţa din România și soluţii self-service/self-checkout dedicate sectorului de retail și nu numai.

Fondată în 1993, compania ROPECO oferă soluții și echipamente, care înglobează tehnologii testate cu succes la nivel mondial, unui portofoliu de peste 5.000 de clienți. ROPECO București este un distribuitor autorizat și dedicat pentru mai multe companii globale, specializate în producția unor terminale și echipamente de mare performanță pentru industria bancară, de retail, logistică, industria IT, de procesare de documente sau reciclare de materiale (Glory, Ingenico, HSM, Zebra, Honeywell, Cab, Wertheim, Konica Minolta, etc).

www.ropeco.ro // www.cashinfinity.ro //www.ropecoshop.ro

tel. 0722.314.043

e-mail. office@ropeco.ro


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

exporetail2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *