Săptămâna porților deschise la Algernon

În perioada 21.10.2013 – 25.10.2013 Algernon îşi deschide porţile pentru toţi cei interesaţi de inscripţionările pe textile, fie că este vorba de companii care activează în sfera publicităţii, a industriei textile sau de firme din arii conexe, prin intermediul programului “Săptămâna porţilor deschise la Algernon”.

foto25-1Prin această iniţiativă compania Algernon, importatorul de materiale şi accesorii folosite în publicitate, îşi doreşte să ofere clienţilor săi posibilitatea de a testa produsele, înainte de a le achiziţiona, fie că este vorba de folii pentru inscripţionare prin termotransfer sau de alte tipuri de produse, vizitatorilor fiindu-le puse la dispoziţie utilajele Algernon pentru efectuarea de probe şi teste.

Astfel,oaspeţii Algernon pot vizualiza o serie variată de textile, încălţăminte, accesorii, personalizate cu cele mai diverse tipuri de folii pentru termotransfer. Suplimentar, consilierii Algernon vă stau la dispoziţie cu informaţii referitoare la produsele din gamele Siser, Orafol, Folex pentru cele mai potrivite alegeri.

Showroom-ul este amplasat în incinta sediului Algernon, Şoseaua Berceni Nr. 8, Sector 4, Bucureşti şi poate fi vizitat de luni până vineri în intervalul 09:00 – 17:00. Pentru detalii cu privire la adresa Algernon click aici.

Programările vizitelor se fac prin e-mail la adresa marketing@algernon.ro sau prin telefon la numarul 021 332 3152.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,064 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Săptămâna porților deschise la Algernon

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: