Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna octombrie 2017

În luna octombrie 2017, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 25 de magazine, cu 3 unităţi mai putin faţă de luna anterioară.

RetailPROFI a deschis în luna octombrie 19 magazine noi, fiind rețeaua cu cele mai multe unităţi şi cea mai mare expansiune din România. Noile unități au fost deschise în Timișoara (2), București (2), Brașov (2) şi câte o unitate în Rona de Sus, Ipotești, Ploiești, Brăila, Dărmănești, Smeeni, Vama, Victoria, Botoșani, Ciacova, Dudu, Baia de Arieș, Băltești.

Credit Foto: shutterstock.com

Cu aceste deschideri, rețeaua PROFI ajunge la finalul acestei luni la un număr total de 648 de unități prezente în 353 de localități.

Penny Market a deschis în luna octombrie 3 magazine noi, în Iași, Agigea și Satu-Mare, reteaua natională de tip discount ajungând astfel la 212 de unități.

Black Friday la Flanco – în perioada 27 octombrie – 19 noiembrie – reduceri de până la 80% în cele 123 de magazine din toată țara și online, pe www.flanco.ro

Retailerul Carrefour a deschis în luna octombrie 2 magazine noi: un supermarket Market în Timișoara și un magazin Supeco în Focșani. Reţeaua Market numără în acest moment 305 unități. iar reteaua Supeco ajunge la un număr de 7 magazine.

Mega Image a deschis în luna octombrie un magazin nou în Cluj-Napoca, ajungând astfel la 563 de unități.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Un comentariu la „Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna octombrie 2017”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *