Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna decembrie 2021

UPDATE deschideri retailul alimentar 11 ianuarie 2022: În luna decembrie 2021, Auchan a deschis 11 magazine MyAuchan în Stațiile Petrom: 7 în Constanța, 2 în Călărași și câte unul în București și Teleorman. Astfel, Auchan a încheiat anul 2021 cu 174 de unități în total (33 hipermarketuri, 4 supermarketuri, 127 magazine MyAuchan în Stațiile Petrom și 10 magazine MyAuchan individuale). 

Astfel, în luna decembrie 2021, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 58 de magazine. Retailerii care au inaugurat magazine în luna decembrie sunt: Lidl, Profi, Kaufland, PENNY, Carrefour, cora, Auchan și Mega Image.

retailul alimentarProfi

PROFIretailerul ce deține rețeaua cu cea mai mare acoperire națională și cu cele mai multe magazine din România, a inaugurat în luna decembrie 2021 un număr de 19 magazine și încheie anul cu o rețea națională de 1.589 de unități.

Kaufland

Kaufland România a inaugurat în decembrie 2021 un nou magazin în Balș, județul Olt pe Str. Nicolae Bălcescu nr. 192 și reprezintă cel de-al 147-lea hipermarket din rețea. Odată cu deschiderea magazinului, s-au creat peste 80 de locuri noi de muncă.

Lidl

Lidl a continuat investițiile în România în luna decembrie 2021 prin inaugurarea a două magazine, la Focșani și București. În plus, în luna decembrie, retailerul a modernizat si 3 magazine situate în Salonta, Cugir și Făgăraș. Astfel, retailerul încheie luna decembrie 2021 cu o rețea de 318 magazine.

Carrefour

Carrefour România și-a continuat expansiunea, inaugurând un nou hipermarket în Ploiești și încheind astfel anul cu 43 de magazine în formatul consacrat de retailer, la nivel național. Cel de-al doilea hipermarket Carrefour din zona Ploiești și primul din orașul prahovean este situat în incinta noului centru comercial Prahova Value Centre, dezvoltat de Prime Kapital Developments în cartierul Democrației.

De asemenea, în luna decembrie 2021 Carrefour România și-a extins și formatul de proximitate în mai multe regiuni din țară odată cu deschiderea a șase noi magazine Express în Cluj-Napoca, Sibiu, Zalău și Huși în doar o săptămână. Astfel, retailerul încheie anul cu o rețea de 108 magazine Express, dintre care 17 sunt în regim de franciză.

PENNY

Discounterul PENNY a depășit 300 de magazine în România prin deschiderea a 7 noi magazine în luna decembrie 2021. Astfel, rețeaua din România a ajuns la un număr total de 301 de magazine.

cora

cora a deschis în luna decembrie 2021, în București, cel de-al treilea magazin de conveninență cora Urban, concept nou care oferă servicii multi-canal clienților săi.

MEGA IMAGE

În luna decembrie 2021, retailerul MEGA IMAGE a deschis 10 noi magazine, dintre care 4 unități sunt sub brandul de retail Mega Image și 6 unități sunt sub brandul de retail Shop & Go. Astfel, retailerul a încheiat anul cu o rețea de 916 magazine.

Alte deschideri în retailul alimentar

Magazinele DIANA

Rețeaua de retail Magazine DIANA și-a continuat planul de dezvoltare și în luna decembrie 2021 prin deschiderea magazinului cu numărul 68. Noul magazin DIANA este situat în localitatea Bălcești, județ Vâlcea, pe strada Ecaterina Teodoroiu, nr. 8 și are o suprafață de vânzare de 600 de metri pătrați.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *