Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna iulie 2020

În luna iulie 2020, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 18 magazine, în acest calcul intrând doar deschiderile de magazine comunicate oficial. Retailerii care au inaugurat magazine în luna iulie 2020 sunt: Lidl, Profi, Carrefour, Auchan și Mega Image.

retailul alimentarAuchan Retail România a inaugurat în luna iulie 2020 primul magazin Auchan Kids și un supermarket Auchan Turda, ajungând la 38 de unități la nivel național.

PROFI a deschis in luna iulie 2020 un număr de 14 magazine, dintre care 8 în format Standard, 4 în format City și 2 în format Loco.

Carrefour a deschis în luna iulie 2020 un nou concept de magazin, Bonteria Very & So. Very Natural & So Beautiful, Bonteria, creată de Carrefour, este prima de acest tip deschisă în țară și comercializează o selecție de parfumuri, produse de make-up, cosmetice, produse de îngrijire a părului, produse BIO și alte articole care încurajează o stare de bine.

Lidl a ianugurat în luna iulie 2020 un nou magazin în Bacău. Noua unitate, a 5-a din orașul Bacău, este situată pe Strada Abatorului, Nr. 1.

Mega Image a inaugurat în luna iulie 2020 un nou magazin în format Mega Image, de tip stand alone, intrând astfel pe piața din județul Sibiu. Noul magazin este situat în comuna Șelimbăr, pe strada Doamna Stanca nr. 35.

Analiză piața de retail

Stocul de retail modern din România, format din centre comerciale, parcuri de retail și galerii comerciale cu o suprafață închiriabilă de minimum 5.000 de metri pătrați, a ajuns la nivelul de 3,96 milioane de metri pătrați și urmează să depășească pragul de 4 mil. metri pătrați până la finalul anului, reiese din datele rapoartelor Bucharest Retail Market și Retail Regional Cities, realizate de Cushman & Wakefield Echinox.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *