Retail & FMCG – sinteza săptămânii 18 – 22 noiembrie 2019

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria bunurilor de larg consum (FMCG), în sinteza săptămânii 18 – 22 noiembrie 2019.


De ce să te promovezi pe retail-FMCG.ro ? Cine se poate promova pe retail-FMCG.ro? Tipuri de promovare disponibile. Detalii

Eveniment Lidl Romania cu Helmuth Duckadam la Timisoara

Retail

În anul 2018, Lidl a facilitat exportul produselor furnizorilor români, către magazinele Lidl din Europa, în valoare de peste 28 milioane de euro, cu 40% mai mult decât în anul 2017.

Auchan România și ALTEX România au demarat un proiect pilot în care zona electro-IT se transformă într-un concept shop-in-shop unde ALTEX, liderul pieței românești de retail electro-IT, aduce cele mai bune produse și servicii electro-IT pentru clienții hipermarketului și pentru locuitorii din zonă interesați de tehnologie și de produsele de profil.

dm drogerie markt, singurul lanț de drogherii prezent pe piața românească, a marcat, recent, finalul anului financiar 2018/2019 și se bucură și de această dată de creștere semnificativă a tuturor indicatorilor de performanță.

FMCG

Diageo și PP Distributors au lansat în România varianta Pocket Scotch pentru 4 dintre cele mai cunoscute branduri de whisky: J&B, Singleton, Johnnie Walker Red Label și Johnnie Walker Black Label.

Începând din această toamnă, Alina Bucelea este noul Performance Insights Director al companiei Coca-Cola pentru Europa Centrală și de Est.

Pe 19 noiembrie, Whole Grain Initiative (Inițiativa pentru Cereale Integrale) sărbătorește, la nivel mondial, pentru prima dată, Ziua Internațională a Cerealelor Integrale.

Compania clujeană Managis Bio, importatorul și distribuitorul național de produse bio, organizează ateliere de nutriție și gătit în mediul corporate prin care urmărește promovarea unui stil de viață sănătos și creșterea gradului de conștientizare asupra importanței sănătății în performanța la locul de muncă.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Retail & FMCG – în fiecare zi, pe e-mail

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *