Retail & FMCG – Sinteza săptămânii 27 februarie – 3 martie 2017

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria FMCG, în sinteza săptămânii 27 februarie – 3 martie 2017.

RetailRetail

În luna februarie 2017, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, un număr de 15 magazine, faţă de cele 16 de unități deschise în luna ianuarie 2017.

Credit Foto: shutterstock.com

Profi încheie luna februarie cu 12 inaugurări, ajungând la 523 de magazine, prezente în 272 de localități.

Kaufland a ajuns la peste 1 milion de fani pe pagina de Facebook, ocazie cu care a publicat primul videoclip făcut împreună cu comunitatea de pe această reţea socială.

Carrefour a redeschis primul magazin BILLA remodelat, sub brandul MARKET. Este vorba de magazinul situat in centrul comercial Liberty Mall din Şos. Progresului nr 151-171, sector 5, Bucureşti.

„Proiectul Grădina” este noul catalog de la Lidl, care prezintă game variate de unelte, accesorii și materii prime, la cel mai bun raport calitate-preț.

FMCG

Noua gama Schauma NATURE MOMENTS de la Schwarzkopf s-a inspirat din bogăția naturii pentru a oferi 4 șampoane și 3 balsamuri pe care pielea capului le va iubi.

Colgate continuă Programul Școlar Colgate și demarează începând cu luna martie o nouă etapă a programului prin care contribuie la educația cu privire la igiena orală a unui număr de 48.000 de copii din peste 300 de școli.

Retail & FMCG news – în fiecare zi, pe e-mail

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *