Retail & FMCG – sinteza săptămânii 12 – 16 august 2019

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria bunurilor de larg consum (FMCG), în sinteza săptămânii 12 – 16 august 2019.


De ce să te promovezi pe retail-FMCG.ro ? Cine se poate promova pe retail-FMCG.ro? Tipuri de promovare disponibile. Detalii


Un update legat de cea de-a doua ediție a Conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions, organizată de publicația retail-FMCG.ro, în parteneriat cu compania Euroexpo, din data de 10 octombrie 2019, dedicată serviciilor, soluţiilor şi echipamentelor pentru retail: oferte speciale pentru achiziționarea biletelor, începând cu 12 august 2019.

Detalii înregistrare

Retail

retailÎn luna iulie 2019, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 14 magazine, în acest calcul intrând doar magazinele deschise și comunicate oficial de către retaileri. NR: vom face un update in curând cu deschiderile de magazine Profi din luna iulie.

Începând din luna august 2019, Kaufland România introduce serviciul de livrări rapide la domiciliu prin parteneriatul cu Glovo, astfel că toți cei care nu au timp să ajungă la cumpărături pot avea la dispoziție opțiunea de a comanda produsele preferate din magazinele Kaufland România, folosind aplicația Glovo. Serviciul de livrare rapidă este disponibil în primă fază în București, urmând ca până la finalul acestui an să fie analizată lansarea și în alte orașe ale țării.

Începând cu 15 august 2019, Lidl renunță la vânzarea în magazinele sale a articolelor de unică folosință din plastic, cum ar fi pahare, farfurii adânci și întinse, dar și tacâmuri și paie. Totodată, Lidl va începe în acest an testarea unei soluții de tip sacoșă reutilizabilă pentru cântărirea și transportul fructelor și legumelor din Piața Lidl, dar și a pungilor din plastic compostabil, analizând viabilitatea acestui material ca alternativă la plasticul subțire.

De asemenea, Lidl continuă investițiile în România prin deschiderea unui magazin în orașul Moreni, județul Dâmbovița, pe data de 15 august 2019. Cu această deschidere, rețeaua națională Lidl ajunge la 257 de unități.

FMCG

Într-o lume în care este tot mai greu să găsești alimente proaspete și naturale pe rafturile magazinelor, există producători care își doresc să ofere pieței fructe și legume la un preț accesibil, fără a face, însă, rabat de la calitate. Una dintre aceste companii este Fresh Veg Producers, deținută de Cristina Zeamă, o tânără de 32 de ani care a reușit să construiască un business prosper în agricultură, un domeniu pe cât de frumos, pe atât de dificil.

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, continuă să dezvolte gama Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan prin introducerea a trei sortimente noi de antiperspirante: Delights, Memories și Dreams, cu parfumuri ce evoluează treptat.


Puteți citi și cele mai proaspete știri din retailul DIY, Home Improvement și Gardening din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată acestui sector, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY,Home Improvement & Gardening retail from Romania and Central and Eastern Europe at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to this sector, directly or by subscribing to the daily newsletter, in english.


Retail & FMCG – în fiecare zi, pe e-mail

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *