Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna iulie 2019

UPDATE: 

În luna iulie 2019, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 36 de magazine, pe lângă cele 14 menționate deja în articol, adăugându-se cele 22 de unități deschide de PROFI în luna iulie: 9 magazine în format Standard, 6 magazine în format City și 7 magazine în format Loco.

În luna iulie 2019, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 14 magazine, în acest calcul intrând doar magazinele deschise și comunicate oficial de către retaileri. NR: vom face un update in curând cu deschiderile de magazine Profi din luna iulie.

retail alimentarMega Image a inaugurat în luna iulie 2019 un nou format de magazin în București, în zona Piața Domenii, prin remodelarea spațiului din fostul magazin Mega Image Domenii 2,  ce a fost închis în vederea transformării la jumătatea anului trecut, și a trecut de pragul de 700 de magazine.

De asemenea, retailerul a inaugurat un nou format de magazin – Fresh Bazar – în București, pe locul unei foste unități Shop&Go și a deschis un nou magazin în Iași.

Alte deschideri Mega Image în luna iulie: 2 unităti Shop&Go în București, o unitate Shop&Go în Florești, Cluj, o unitate Mega Image în Iași și o unitate Mega Image în București.

În total, Mega Image a deschis 6 magazine în luna iulie.

Penny Market a deschis în luna iulie 2019 un nou magazin în București și unul în Baia Sprie, ajungând la 241 de unități deschise.

Supeco, brandul de retail aparținând Carrefour, a deschis în luna iulie 2019 un nou magazin în Satu Mare, ajungând astfel la o rețea de 16 unități deschise la nivel național. Carrefour a mai deschis în luna iulie alte două magazine: Express Floresti Optimus (județul Cluj) și Expres Galați Micto 17.

Deci, în luna iulie, Carrefour a deschis un număr de 3 unități.

Auchan Retail România a deschis în luna iulie 2019 un nou magazin de proximitate MyAuchan în bulevardul Alexandru Obregia din București, ajungând la un număr de 24 de unități deschise în acest format.

Lidl România a deschis în luna iulie 3 unități: un magazin în Buzău, unul în Gura Humorului și unul în Brăila, ajungând astfel la o rețea de 255 de unități.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *