Next_Capitall

Retail & FMCG – sinteza săptămânii 17 – 21 februarie 2020

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria bunurilor de larg consum (FMCG), în sinteza săptămânii 17 – 21 februarie 2020.


De ce să te promovezi pe retail-FMCG.ro ? Cine se poate promova pe retail-FMCG.ro? Tipuri de promovare disponibile. Detalii

În perioada 23 – 25 septembrie 2020, va avea loc evenimentul tip expo & conference EXPO SHOP 2020, a treia ediție a singurei expoziții din România dedicate serviciilor pentru retail, ce va avea loc în pavilionul central din cadrul centrului expozițional Romexpo.

Pentru rezervări standuri în cadrul expoziției EXPO SHOP 2020, parteneriate conferință și înregistrare vizitatori, detalii la adresa de e-mail: revista@retail-fmcg.ro sau la telefon: 0754.331.043.

Retail - LidlRetail

Începând cu 1 martie 2020, cel mai mic venit brut oferit de Lidl în România va avea o medie lunară de peste 4.000 lei brut, adică aproximativ 2.500 lei net. Odată cu majorarea venitului minim, compania extinde și pachetul de beneficii și compensații pentru toți angajații, consolidându-și astfel poziția de lider în topul angajatorilor din retailul alimentar.

FMCG

Coty Inc., una dintre cele mai mari companii de beauty din lume, a actualizat platforma de sustenabilitate ,,Beauty that Lasts’’, ce se axează pe trei piloni: The Beauty of our People, The Beauty of our Products și The Beauty of our Planet, și a prezentat obiectivele pentru perioada 2020 – 2030.

Servicii

Hidden Process, companie ce oferă servicii de securitate cibernetică pentru magazinele online, și-a propus să facă evaluările de securitate accesibile pentru toate IMM-urile care activează în zona de eCommerce, prin servicii avansate și optimizate, care îmbunătățesc și mențin securitatea platformelor web.

Analize

Companiile din Uniunea Europeană, inclusiv România, vor putea aplica un regim tarifar preferențial în comerțul bilateral cu încă cinci țări în viitorul apropiat. În prezent, UE are încheiate acorduri de liber schimb cu peste o sută de țari și teritorii speciale. Anul trecut au intrat în vigoare acordurile cu Japonia și Singapore, urmând ca în 2020 să fie ratificate acordurile cu Vietnam și țările membre Mercosur, respectiv Argentina, Brazilia, Paraguay și Uruguay. Care sunt criteriile în funcție de care se acordă facilitățile? Un material de opinie semnat de Raluca Bâldea, Director Taxe Indirecte, și Vladislav Dabija, Manager Taxe Indirecte, Deloitte România.

Recomandări evenimente

Pe data de 10 februarie 2020, a început etapa de votare la Progresiv Awards 2020, competiția care premiază adevăratele valori din piața de retail & FMCG din România. Astfel, începând cu data de 10 februarie și până pe 12 martie, profesioniștii din retail & FMCG își pot susține partenerii preferați de business acordându-le votul lor la Progresiv Awards.

Publicația BricoRetail.ro a început formarea delegației României de buyeri și directori de achiziții pentru Buyer Point 2020, Milano – Italia, un eveniment internațional care pune față în față, într-o singură zi și într-un singur loc, cererea cu oferta din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening. Evenimentul Buyer Point, al cărui partener pentru România este publicația BricoRetail.ro, va avea loc în perioada 19 – 20 mai 2020, la Milano.

Înca o lună până expiră oferta early bird de înregistrare pentru cel mai important eveniment internațional dedicat sectoarelor DIY, Home Improvement & Gardening – Global DIY Summit – care va avea loc în perioada 10 – 12 iunie 2020 la Amsterdam, Olanda. Publicația BricoRetail.ro este pentru a 6-a oară singurul partener media pentru România al celui mai mare eveniment DIY din lume. Profită de oferta early bird pentru achiziționarea biletelor, cu un discount de 20% și alătură-te liderilor de top din industrie!

Retail & FMCG – în fiecare zi, pe e-mail

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Retail & FMCG – sinteza săptămânii 17 – 21 februarie 2020

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: