Retail & FMCG – Sinteza săptămânii 19 – 23 octombrie 2020

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria bunurilor de larg consum (FMCG), în sinteza săptămânii 19 – 23 octombrie 2020.


De ce să te promovezi pe retail-FMCG.ro? Cine se poate promova pe retail-FMCG.ro? Tipuri de promovare disponibile. Detalii

Cere o ofertă pentru promovarea B2B la adresa revista@retail-fmcg.ro!


Buyer Point Virtual Meetings, un concept care permite producătorilor din România, din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening. să se întâlnească virtual cu buyerii din Italia – retail și distribuție, are loc în perioada octombrie – noiembrie 2020. Pentru detalii legate de cost (prima întâlnire este gratuită), producătorii din România ne pot contacta la adresa adresa revista@bricoretail.ro sau la tel. 0754.331.043.

retailRetail

AFI Brașov, proiectul inaugurat de AFI Europe Romania în centrul României, la Brașov, reprezintă modelul perfect care îmbină un centru comercial modern, dezvoltat pe 3 etaje cu o suprafață închiriabilă totală de 45.000 mp și birouri de tip clasa A, cu o suprafață închiriabilă totală de 15.000 mp, construite deasupra centrului comercial.

Din 21 octombrie, brașovenii își pot face cumpărăturile zilnice în noul hipermarket Carrefour din AFI Brașov, al 40-lea din rețeaua națională și al 2-lea din oraș.

Carrefour România a primit Certificarea internațională de Conformitate – SAFE Asset Group care atestă rigurozitatea și corectitudinea măsurilor anti-Coronavirus implementate de companie și le recunoaște ca fiind în conformitate cu recomandările actuale comunicate de Organizația Mondială a Sănătății, Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor (ECDC) și cu bunele practici internaționale din retail.

NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor imobiliar în zona de retail real estate din România, a anunțat noi modalități de comunicare media digitală, prin intermediul tehnologiilor inovatoare.

Lidl a continuat investițiile în România prin inaugurarea unui nou magazin în orașul Otopeni, pe data de 22 octombrie. Cu această deschidere, rețeaua Lidl a ajuns la 281 de magazine.

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, a deschis un nou magazin Gerovital la Brașov, acesta fiind cel de-al doilea centru inaugurat în acest an.

La aproape un an de la lansarea inițiativei de colectare a uleiului alimentar uzat în toate hipermarketurile din țară, Auchan a anunțat colectarea primilor 100.000 litri de ulei uzat.

FMCG

Nestlé alături de World Chefs Association a sărbătorit International Chefs Day. Cu această ocazie, Nestlé își reconfirmă angajamentul de a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor din întreaga lume și de a contribui la un viitor mai sănătos.

Industria berii continuă să aibă o contribuție semnificativă la dezvoltarea economică și socială din România prin locurile de muncă pe care le creează și contribuțiile constante la bugetele de stat și locale, prin sprijinirea fermierilor locali de orz și hamei și prin promovarea unor inițiative sustenabile de protecție a mediului, afirmă reprezentanții Asociației Berarii României, reuniți alături de principalii factorii de decizie în cadrul unei dezbateri online care a avut loc miercuri, 21 octombrie 2020.

Food Service

Cea de-a doua jumătate a anului 2020 marchează îndeplinirea  obiectivului strategic de expansiune pentru Sphera Franchise Group, odată cu deschiderea restaurantului de tip food court, KFC AFI Palace Brașov.

foodpanda, cea mai mare platformă de food ordering din România, a anunțat integrarea funcționalității ShareTheMeal în aplicație și site, pentru donarea unor porții de mâncare, ce oferă posibilitatea utilizatorilor să contribuie direct la combaterea foametei în zonele vulnerabile ale lumii, printr-o simplă apăsare de buton.

Evenimente

GoTech World 2020: The New Reality, casa economiei digitale și cel mai amplu eveniment de business din Europa Centrală și de Est, are loc în format online pe 11 și 12 noiembrie 2020.

GoTech World și publicația noastră retail-FMCG.ro oferă 10 bilete Standard+ gratuite. Biletul oferă accesul în Expo Area, acces la tot conținutul speakerilor locali și Main Stage, de asemenea tot conținutul va putea fi accesat oricând după eveniment.

Retail & FMCG – în fiecare zi, pe e-mail

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *