Retail & FMCG – sinteza săptămânii 3 – 7 august 2020

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria bunurilor de larg consum (FMCG), în sinteza săptămânii 3 – 7 august 2020.


De ce să te promovezi pe retail-FMCG.ro, mai ales în contextul actual ? Cine se poate promova pe retail-FMCG.ro? Tipuri de promovare disponibile. Detalii

Cere o ofertă pentru promovarea B2B la adresa revista@retail-fmcg.ro!

Retail magazineRetail

Kaufland România urmează să creeze 1.000 de noi locuri de muncă în toată țara, până la sfârșitul anului fiscal, în februarie 2021.

Credit foto: Shutterstock

Noile locuri de muncă vin atât din contextul deschiderii de noi magazine, cât și din extinderea echipelor actuale. Compania are în prezent peste 15.000 de angajați.

Retailerul Kaufland și-a extins rețeaua în nordul țării cu un nou hipermarket, deschis în orașul Botoșani și ajunge astfel la o rețea de 133 de magazine la nivel național.

Începând din această lună, Auchan își încurajează clienții să contribuie activ la reducerea risipei alimentare și la protejarea mediului înconjurător prin implicarea în proiectul „Zero Risipă”.

Mega Image a continuat să se integreze în viața comunității locale din Oradea și deschide cel de-al doilea magazin din oraș, după ce primul a fost inaugurat în luna mai 2020.

Food Service

Starbucks, cel mai mare lanț de cafenele din lume și lider în domeniul inovării și al satisfacției clienților, a deschis o nouă cafenea stradală în Piaţa Universităţii, unul dintre punctele-reper ale Bucureştiului.

E-commerce

Cu o tradiție de 15 ani, Competiția Magazinelor Online GPeC este considerată cel mai util instrument dedicat magazinelor online pentru a-și optimiza website-urile în scopul creșterii ratei de conversie și a vânzărilor.

Analize

Investițiile retailerilor în online, focus pe proximitate și atenția tot mai mare către producătorii locali sunt câteva dintre direcțiile spre care companiile de retail ar fi recomandat să meargă, în contextul actual al pandemiei, conform opiniei Oanei Buhăescu, Director Audit, Deloitte Romania, liderul serviciilor dedicate industriei de retail.

În luna iulie 2020, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 18 magazine, în acest calcul intrând doar deschiderile de magazine comunicate oficial. Retailerii care au inaugurat magazine în luna iulie 2020 sunt: Lidl, Profi, Carrefour, Auchan și Mega Image.

Evenimente

Începând din 2009, competiția Votat Produsul Anului România premiază produsele și serviciile inovative din diverse domenii, de la bunuri de larg consum (FMCG) până la suplimente alimentare, servicii bancare și de telecomunicatii, pe baza celui mai mare studiu de piață realizat în rândul consumatorilor români.

News from Romania

Romanian Grocery Retail – For all our readers abroad, these are the most important news from Romanian Grocery Retail Market and FMCG industry, in July 2020, provided by retail-FMCG.ro, the most read B2B publication in online, in Romania, from retail & FMCG niche.

Retail & FMCG – în fiecare zi, pe e-mail

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *