Retail & FMCG – sinteza săptămânii 3 – 7 iunie 2019

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria bunurilor de larg consum (FMCG), în sinteza săptămânii 3 – 7 iunie 2019.


De ce să te promovezi pe retail-FMCG.ro ? Cine se poate promova pe retail-FMCG.ro? Tipuri de promovare disponibile. Detalii


Start înscrieri la Conferința EXPO SHOP – Future Retail Solutions, dedicată serviciilor pentru retail, din data de 10 octombrie 2019! Oferta early bird:

Începând din 30 mai 2019 și până pe data de 30 iulie 2019, este valabilă oferta Early Bird de înregistrare și participare la conferință, ce include un discount de 25 %.

Detalii înregistrare

mega imageRetail

Mega Image a continuat strategia de dezvoltare și expansiune în teritorii noi prin inaugurarea a 23 de magazine de la începutul anului până în prezent, în diferite zone ale țării.

Kaufland România a deschis al patrulea magazin din orașul Cluj-Napoca și a ajuns astfel la o rețea de 126 de magazine la nivel național.

Lidl, împreună cu fanii Electric Castle, lansează Lidl`s Electric Kingdom Code of Conduct: cele 7 reguli ale regatului electric pentru cea de-a șaptea ediție de festival.

FMCG

Timișoreana, berea românească cu cea mai îndelungată tradiție din România, a continuat să-și întărească susținerea pentru fotbalul românesc și și-a extins parteneriatul cu Federația Română de Fotbal, devenind Sponsor Oficial al Echipei Naționale U-21, calificată la Campionatul European de Fotbal 2019.

Într-o perioadă în care oamenii încearcă să iasă din tipare și îmbrățișează noutățile, păstrând în același timp fascinația și nostalgia pentru trecut, Coca-Cola a lansat, exclusiv în Romania, Coca-Cola Specialty: o băutură care surprinde perfect esența acestor vremuri.

Analize

În luna mai 2019, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 40 de magazine, în acest calcul intrând doar magazinele deschise și comunicate oficial de către retaileri.

Românii sunt din ce în ce mai informați atunci când vine vorba de alimentația lor, iar preocuparea privind adoptarea unui stil de viață sănătos devine o prioritate.

News from Romania

Romanian Grocery Retail – For all our readers abroad, these are the most important news from Romanian Grocery Retail Market, in May 2019, provided by retail-FMCG.ro, the most read B2B publication in online, in Romania, from retail & FMCG niche.


Puteți citi și cele mai proaspete știri din retailul DIY, Home Improvement și Gardening din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată acestui sector, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY,Home Improvement & Gardening retail from Romania and Central and Eastern Europe at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to this sector, directly or by subscribing to the daily newsletter, in english.


Retail & FMCG – în fiecare zi, pe e-mail

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *