Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna mai 2019

În luna mai 2019, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 40 de magazine, în acest calcul intrând doar magazinele deschise și comunicate oficial de către retaileri.

retailul alimentarPenny Market a deschis în luna mai 2019 un magazin nou în Scornicești, ajungând la 238 de unități deschise în România.

Auchan Retail România a deschis în luna mai 2019 un magazin de proximitate sub brandul MyAuchan, ajungând la 23 de unități – 22 de magazine MyAuchan și 1 magazin Auchan.

Profi a deschis în luna mai 2019, la Timișoara, magazinul cu numărul 1.000 din România. În total, retailerul a deschis în luna mai 23 de magazine: 8 unități în format Standard, 7 unități în format City și 8 unități în format Loco.

Mega Image  adeschis în luna mai un număr de 9 magazine, dintre care 6 unități sub brandul Mega Image și 3 sub brandul Shop&Go.

Kaufland România a deschis în luna mai 2019 trei noi magazine în Focșani, Constanța și primul magazin rural la Crevedia, ajungând la 125 de unități.

Lidl România a deschis în luna mai 2019 trei noi magazine la Vatra Dornei, Zarnești și 1 Decembrie, ajungând la 251 de unități.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *