Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna aprilie 2019

În luna aprilie 2019, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 28 de magazine, în acest calcul intrând doar magazinele deschise și comunicate oficial de către retaileri.

Mega Image a inaugurat, în luna aprilie 2019, primul supermarket din Bacău, situat pe Calea Mărășești, nr. 104, ajungând la 685 de magazine. Tot în luna aprilie, retailerul a mai deschis alte 4 magazine în Focșani (2), Constnța și încă unul în Bacău. În total, Mega Image a inaugurat 5 magazine în luna aprilie.

Kaufland România a deschis, în luna aprilie 2019, primul magazin din județul Ilfov, în orașul Bragadiru și a devenit prezent astfel în toate județele țării, cu o rețea de 122 de magazine la nivel național.

Rețeaua de francize soft LaDoiPași, dezvoltată de retailerul METRO Cash & Carry, a ajuns la peste 820 de magazine și țintește un număr de 1.100 până la finalul anului 2019.

Primul magazin de proximitate sub brandul Auchan

retailul alimentarAuchan Retail România a deschis, în luna aprilie 2019, primul magazin de proximitate sub brandul Auchan din România. Rețeaua magazinelor de proximitate Auchan ajunge, astfel, la 22 de unități – 21 de magazine MyAuchan și 1 magazin Auchan.

Carrefour România a deschis, în luna aprilie 2019, primul magazin Supeco din Cluj-Napoca și al 15-lea al rețelei din România.

Lidl continuă investițiile în România, în luna aprilie 2019, prin deschiderea unui magazin în Jimbolia, județul Timiș, pe data de 18 aprilie 2019, ajungând la 248 de unități.

PROFI a deschis un număr de 19 magazine (6 unități Standard, 11 unităti City și 2 unități Loco), iar în curând va depăși pragul de 1.000 de unități în România.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *