Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna ianuarie 2021

În luna ianuarie 2021, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 21 de magazine. Acest calcul include doar deschiderile de magazine comunicate oficial. În luna ianuarie 2021, retailerii care au inaugurat magazine sunt: Kaufland, Lidl, PROFI și PENNY.

retailul alimentarKaufland România a deschis în luna ianuarie 2021 un număr de trei noi magazine în Târgu Neamț, Piatra Neamț și Sibiu, ajungând la o rețea națională de 141 de hipermarketuri.

În luna ianuarie 2021, Profi a inaugurat un număr de 15 magazine, dintre care 1 Standard, 10 City și 4 Loco, formatul dedicat zonei rurale. Cu aceste deschideri, retailerul ajunge la o rețea de 1.419 magazine la nivel național.

Lidl România a deschis în luna ianuarie 2021 un magazin nou în orașul Băicoi, județul Prahova. Este primul magazin deschis în acest an de retailer.

PENNY a inaugurat în luna ianuarie 2021 două noi magazine: unul în București și unul în Reghin, județul Mureș. Prin aceste două deschideri, primele din acest an, planul de expansiune al discounterului PENNY România continuă, iar rețeaua PENNY ajunge la un număr total de 278 de magazine.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *