Auchan deschide un nou magazin MyAuchan în București

Auchan Retail România va deschide joi, 16 mai 2019, un magazin de proximitate sub brandul MyAuchan. Noul magazin este situat pe Soseaua Alexandriei, nr. 86 – 88, sector 5, București. Rețeaua magazinelor de proximitate Auchan ajunge, astfel, la 23 de unități – 22 de magazine MyAuchan și 1 magazin Auchan.

Expansiunea rețelei de magazine de proximitate aparținând Auchan continuă, astfel, pe două planuri: magazine independente MyAuchan și magazine situate în stații de alimentare Petrom, parte din parteneriatul cu OMV Petrom.

Legat de parteneriat, cele 2 companii au declarat că vor să-l prelungească. Cele două părți, Auchan și OMV Petrom, au agreat, la începutul lunii februarie 2019, un Memorandum de Înțelegere care exprimă intenția ambelor părți pentru a discuta extinderea parteneriatului, condiționat doar de obținerea aprobării finale din partea Consiliului Concurenței.

Auchan Retail România a deschis luna trecută primul magazin de proximitate sub brandul Auchan din România, situat în strada Rezervelor, nr 59, sat Roșu, comuna Chiajna, județul Ilfov, în noul centru comercial La Strada.

MyAuchan

Magazinele MyAuchan completează rețeaua celor 33 de hipermarketuri Auchan precum și a celorlalte concepte comerciale specializate precum: Inextenso, drogherii și LillaPois, Prin diversificarea formatelor sale, Auchan are ca obiectiv crearea unei experiențe deosebite la cumpărături prin acoperirea unei mari varietăți de nevoi și prin adaptarea permanentă la cerințele consumatorilor.

Auchan Retail România are o suprafaţa totală (netă) de vânzare de peste 280.000 mp, peste 10.000 de angajaţi și o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Un comentariu la „Auchan deschide un nou magazin MyAuchan în București”

  1. Buna ziua . Ce se intampla cu magazinul de pe sos Alexandriei, Bucuresti. De ce nu se mai deschida sau cand se va deschide . Data oficiala. Multumesc pentru raspuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *