Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna martie 2020

În luna martie 2020, o lună care a stat sub semnul răspândirii epidemiei de COVID-19 și implementarea unor restricții din partea autorităților, în retailul alimentar din România doar 3 retaileri au inaugurat magazine: Profi, Mega Image și Penny. Astfel, în luna martie 2020, au fost deschise, în total, 24 de magazine.

retailul alimentar magazinePenny a deschis în luna martie 2020 un magazin în Lunca Cetățuii, Iași, ajungând la o rețea de 257 de unități deschise la nivel național.

Credit foto: Shutterstock

Mega Image a deschis în luna martie 2020 un număr de trei magazine în București și Ilfov, din care două sunt sub brandul Shop&Go și unul sub brandul Mega Image .

Profi a inaugurat în luna martie 2020 alte 20 de magazine, rețeaua națională ajungând la 1.232 unități.

Astfel, Profi a deschis în luna martie un număr de 8 unități Standard, în Constanța, Năvodari, Ploiești, Târgu Mureș, Târgoviște, Plopeni (județul Prahova), comuna Mărgineni (județul Bacău) și în comuna Gura Gutii (județul Dâmbovița), un număr de 9 unități City în Timișoara, comuna Florești (județul Cluj), București (2 magazine), Constanța, Arad (2 magazine), Craiova și Cluj-Napoca și 3 unițăți Loco, în comuna Trușești (județul Botoșani), Comuna Bucovăț (județul Dolj) și comuna Radovanu (judetul Călărași).

Recomandări, oportunități și bune practici în retail & FMCG, în noul context generat de epidemia de COVID-19

UPDATE legat de deschiderile de magazine Lidl România din acest an:

Lidl a inaugurat 5 magazine în acest an calendaristic, unul dintre ele fiind o redeschidere, în orașul Târgoviște. Astfel, în acest moment, rețeaua Lidl numără 265 de magazine în România. Citiți întreg articolul, aici.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *