Next_Capitall

Sinteza săptămânii 10 – 14 august 2015

Retail

Retailerul PROFI ajunge la o reţea naţională de 326 de magazine prin cele 2 deschideri din această săptamână de la Timişoara şi Bârlad, judeţul Vaslui.

Cel mai nou proiect lansat de Republika împreună cu Lagardère Travel Retail este campania “Amintiri din copilărie”, desfășurată, în perioada 27 iulie – 27 august 2015, în unităţile „1 Minute”, conceptul internațional hot snacking&convenience, prezent în principalele centre de afaceri din București.

supermarket-cartRetailerul PROFI lansează campania de responsabilitate socială “Împreună cu tine, Profi salvează destine!”, ce se va desfășura în perioada 17 august – 25 octombrie.

Credit foto: Shutterstock

Analize

Ca urmare a reducerii TVA la produse alimentare de la 1 iunie, preţurile au scăzut atât în comerţul tradiţional, cât şi în cel modern: 12,8% în comerţul modern şi 9,1% în comerţul tradiţional, conform Consiliului Concurenţei.

FMCG

Grupul Maspex Wadowice a semnat un contract condiţional pentru preluarea companiei Rio Bucovina ce va întra în vigoare doar după obţinerea aprobării Consiliului Concurenţei din România.

Grupul Albalact a înregistrat, în primul semestru 2015, o cifră de afaceri de 237.879.607 lei, cu 9,27% mai mare decât cifra de afaceri a grupului înregistrată în aceeași perioada a anului 2014.

Producătorul de vinuri Cramele Recaș a lansat pe piața din România gama de vinuri Muse în două variante de prezentare, Day și Night.

Servicii

La lansarea internațională de ieri, 13 august 2014, a noului smartphone Samsung Galaxy S6 edge+, Samsung a anunţat lansarea oficială a serviciul de plată cu telefonul mobil Samsung Pay.

Avantajele automatizării în e-commerce-ul B2B: Scăderea cu 30% a costurilor de procesare a comenzilor, conform Teamshare, una dintre cele mai importante platforme integrate de e-commerce din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,079 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Sinteza saptamanii » Sinteza săptămânii 10 – 14 august 2015

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: