Sinteza săptămânii 2 – 6 aprilie 2012

Metro Cash & Carry şi real,- Hypermarket şi-au prezentat programul magazinelor pe perioada Sărbătorilor de Paşti.

În această săptămână a debutat la Timişoara a treia ediţie a Cupei DHS la ciclism (îndemânare pe bicicletă), organizată de către compania DHS în parteneriat cu real,- Hypermarket, competiţie dedicată elevilor de gimnaziu şi de liceu.

Dupa ce a a deschis un birou de reprezentare in Polonia, la Cracovia, pentru a facilita extinderea gamei de produse oferite de retea si a crea conditii de reducere a preturilor in magazinele sale, lantul de retail modern PROFI isi continua extinderea intensiva in Romania prin deschiderea primului sau magazin din Zalau si a celui de al doilea din Lugoj, reteaua ajungand sa numere astfel 115 unitati.

Mega Image a deschis cel de-al 16-lea magazin Shop&Go, în Bucureşti.

Carrefour a premiat din nou cu mii de cadouri elevii talentati din clasele I-VIII din oraşele unde este prezent, care au desenat in cadrul Concursului de desene Carrefour, editia Pasti 2012. Carrefour a deschis cel de-al 51-lea supermarket din tara, in Braila, in Complexul Comercial Dunarea, primul Carrefour Market din oras, dupa ce in 2007 Carrefour a deschis un hypermarket situat in Centrul Comercial European Retail Park Braila.

Magazinele Lidl vor oferi în această săptămână o multitudine de specialităţi germane la cele mai bune preţuri, alături de reţete delicioase de încercat acasă, în cadrul campaniei “Tot ce-i mai bun din Romania, tot ce-i mai bun din Europa“. Acelaşi retailer german lansează un spot conceput în exclusivitate pentru fanii de pe Facebook.

Compania de strategie şi design de brand BrandTailors inovează industria FMCG din România, prin crearea Rancho, brand-ul de produse gata preparate al Scandia Food, destinat, în exclusivitate, bărbaţilor.

Studiul GfK multiclient „Internetul şi decizia de cumpărare” a urmărit unde anume pe internet caută consumatorul informaţii despre produsele pe care le cumpără. Iată concluziile studiului.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *