Sinteza săptămânii 28 ianuarie – 1 februarie

Intern:

Mega Image a deschis un nou magazin Mega Image în judeţul Ilfov, oraş Otopeni, ajungând la 196 de unităţi şi pătrunde astfel tot mai mult în proximitate, devenind unul din cei mai puternici jucători din retail. Mega Image a inaugurat, deasemenea, magazinul cu numărul 197: Mega Image Piaţa Gemeni ce va fi primul concept store din cadrul reţelei destinat food shopping-ului.

Lidl a inaugurat în această săptămână două magazine nou construite, la Constanţa şi Galaţi, reţeaua sa din România însumând în prezent 158 magazine.

XXL Mega Discount a deschis primul său magazin din Galaţi, evenimentul marcând prima extindere a reţelei deţinute de REWE Group, după recenta relansare a acesteia sub numele XXL Mega Discount.

În perioada 30 ianuarie -12 februarie Auchan organizează Târgul de cafea și ceaiuri. Vor fi prezente peste 400 de produse special aduse din toată lumea.

Comisia Europeana a adoptat o Carte verde privind practicile comerciale neloiale.

Rio Bucovina, unul dintre cei mai mari producători de apă îmbuteliată din România, a înregistrat în perioada ianuarie-noiembrie 2012 o creştere cu 18% a volumului vânzărilor, de 3 ori mai mare față de ritmul de creștere al pieţei, comparativ cu perioada similară din 2011.

Prezentă pe piaţa locală din 1992, compania de cercetare de piaţă GfK România îşi extinde activitatea în Moldova, oferind toată gama de servicii de cercetare şi consultanţă de marketing.

Farmec Cluj-Napoca lnsează o nouă gamă bogată în ingrediente naturale – Farmec Natural – care conţine produse de îngrijire a tenului, corpului, mâinilor şi părului.

News from Romania

Romanian retail market in 2012 – infographic

Premium

Care au fost cele mai importante 10 evenimente care au atras atenţia în 2012 pe piaţa de retail şi în industria FMCG din România.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,079 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Sinteza saptamanii » Sinteza săptămânii 28 ianuarie – 1 februarie
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: