Next_Capitall

Sinteza săptămânii 5 – 9 august

retail-fmcg-logoRetail

Carrefour România anunță deschiderea a două magazine de proximitate, în franciză: primul său magazin Express din Brașov – Express RostCom Avantgarden, respectiv Express Pipera-Tunari nr. 34 în Voluntari.

Mega Image preia 5 magazine Gulliver pe care le va remodela până la finalul lunii octombrie, toate fiind situate în Bucureşti.

FMCG

Scandia Sibiu relansează o nouă gamă de pate-uri cu o nouă rețetă, curată, care nu conține E-uri. Noile pate-uri sunt realizate din ficat integral de pui, porc, gâscă, rață sau curcan dupa o rețetă clasică din 1922.

HEINEKEN Romania anunţă încheierea unui parteneriat pe 2 ani cu GreenWEEE International pentru reciclarea deşeurilor electronice.

Servicii

Wizrom Software, compania cu cel mai mare număr de clienți ERP din România, a înregistrat o creştere de 80% a veniturilor din implementări la clienţi din verticala retail şi distribuţie în primul semestru.

Studii

Concluziile studiului GfK Climatul de consum Europa, care oferă o privire de ansamblu asupra evoluţiei aşteptărilor privind starea economică, veniturile şi dorinţa de cumpărare în rândul consumatorilor din 12 ţări europene.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,075 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Sinteza saptamanii » Sinteza săptămânii 5 – 9 august

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: