Sinteza săptămânii 23 – 27 ianuarie 2012

METRO Cash & Carry România lansează METRO Office Direct, un magazin online dedicat produselor de birotică, papetărie, electronice, electrocasnice, IT, curăţenie şi protocol. METRO Office Direct reprezintă prima iniţiativă din comerţul modern din România, în sfera comerţului online.

Carrefour a deschis cel de-al 46-lea supermarket din tara, in Iasi, in Centrul Comercial Iulius Mall. Este primul supermarket Carrefour din Iasi, dupa cele doua hipermarketuri, Iasi Era si Iasi Felicia.

Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea unui magazin nou construit la Oneşti, judeţul Bacău, reţeaua sa din România însumând în prezent 133 magazine. În premieră în România, LIDL lansează săptămânile gastronomice naţionale cu produse tipice ale unor ţări din diferite zone ale lumii. Acţiunea debutează în perioada 30 ianuarie – 5 februarie cu Săptămâna Asiatică, extinzând astfel campania “Tot ce-i mai bun din România, tot ce-i mai bun din Europa”, dincolo de graniţele Europei, către Asia.

Reţeaua de magazine Kaufland, aparţinând Schwarz Group, a inaugurat două magazine la Sfântu Gheorghe, Judeţul Covasna şi la Medgidia, Judeţul Constanţa. Reţeaua germana a ajuns în România la un număr de 72 de magazine.

Grupul de firme Wizrom (Wizrom Software, WizSalary şi filialele externe), unul dintre principalii furnizori de soluţii informatice integrate pentru managementul afacerii din România, a încheiat 2011 cu cel mai mare număr de noi clienţi din ultimii trei ani, în principal datorită concentrării activităţilor pe verticale de business şi modelului de licenţiere SaaS.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Sinteza saptamanii » Sinteza săptămânii 23 – 27 ianuarie 2012
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: