Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna septembrie 2019

În luna septembrie 2019, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 38 de magazine, în acest calcul intrând doar magazinele deschise și comunicate oficial de către retaileri.

LidlLidl România a deschis în luna septembrie 2019 un număr de 6 magazine noi, din care două în București, unul în Feteștiunul în Deva, unul în Timișoara și unul în Iași, ajungând la 255 de unități la nivel național.

Supeco România, brand de retail aparținând Carrefour Româniaa deschis în luna septembrie 2019 un magazin în ReghinCarrefour România a deschis în luna septembrie 2019 un număr de 3 magazine sub brandul de retail Express în Mărăcineni, Golești și Roșie.

Profi România a deschis în luna septembrie 2019 un numar de 26 de magazine în Satu Mare, Pitești, Maramureș, Brăila, București, Olt, Iași, Bacău, Timiș, Sibiu, Cluj, Suceava, Bihor, Gorj, Buzău, Dolj și Vrancea. Dintre acestea, 9 unități sunt în formatul Standard, 13 în format City și 4 în format Loco.

Rețeaua de magazine LaDoiPași, dezvoltată de retailerul METRO Cash & Carry, a atins în luna septembrie pragul de 1.000 de magazine la nivel național. Magazinul LaDoiPași cu numărul 1.000 se află în București, pe Sos. București-Magurele nr. 49C.

Auchan Retail România a deschis în luna septembrie 2019 un magazin în București, ajungând la 26 de supermarketuri.

drogerie markt dm a deschis în luna septembrie 2019 un magazin în București. Acesta este cel mai mare magazin dm din București.

Adiacent, tot în luna septembrie 2019, Kaufland a deschis oficial și primele sale două magazine în Republica Moldova, ambele în orașul Chișinău: unul în sectorul Botanica, pe strada Decebal 99/2 și unul în sectorul Ciocana, pe strada Mircea cel Bătrân 25/1. Aceste două magazine sunt doar un început pentru planurile mari de dezvoltare a companiei în Republica Moldova.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *