Auchan Retail Romania a deschis supermarketul Auchan din Liberty Center București

Auchan Retail Romania a deschis azi, 6 septembrie 2019, supermarketul Auchan din centrul comercial Liberty Center, situat în Șos. Progresului, Nr 151-171, Sector 5, București. Cu o suprafață de vânzare de peste 2.500 mp, noul Auchan Liberty este unul dintre cele mai mari supermarketuri din România. 26 de supermarketuri pentru Auchan.

Auchan Liberty, al doilea magazin Auchan pe formatul supermarket, propune o gamă foarte vastă, de 14.000 de produse alimentare și nealimentare. Clienții beneficiază atât de case clasice cât și de 6 case inteligente – self-checkout – unde clienții scanează și plătesc singuri, precum și de o serie de servicii suplimentare și o parcare subterană cu 600 de locuri. Orarul de funcționare a magazinului este de la 8:00 la 22:00, de luni până duminică.

După închiderea magazinului Market, aparținând retailerului Carrefour, situat în Liberty Center, din rațiuni de business, Auchan Retail România a preluat acest spațiul comercial, care se întinde pe o suprafață de peste 3,600 de metri pătrați, l-a remodelat, iar azi, după un an, deschide unul dintre cele mai mari supermarketuri din România – Auchan Liberty.

Prin deschiderea magazinului Auchan Liberty, Auchan Retail România ajunge la o rețea de 26 de supermarketuri formată din: 24 de magazine de proximitate MyAuchan la nivel național (15 în stații Petrom, în cadrul parteneriatului cu OMV Petrom și 9 MyAuchan independente – 7 în București, 1 în Craiova și 1 în Cluj) și 2 supermarketuri Auchan, unul situat în  Roșu – Chiajna, județul Ilfov și acesta din Liberty Center.

Tot în centrul comercial Liberty Center, Auchan Retail România își desfășoară activitatea și magazinul propriu de textile In Extenso by Auchan, acesta fiind și primul magazin de acest tip care nu se află în aceeași locație cu unul dintre hipermarketurile retailerului.

În completare, Consiliul Concurenței a anunțat pe data de 25 iulie 2019 că a autorizat tranzacția prin care Auchan Retail Romania preia toate magazinele destinate comercializării produselor alimentare și non-alimentare din stațiile Petrom, mișcare care va face din Auchan un jucător important pe formatul de proximitate.

Auchan Retail Romania

Auchan Retail România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, 2 supermarketuri Auchan și o rețea de 24 magazine de proximitate MyAuchan. Cu peste 280.000 mp suprafaţa netă de vânzare, peste 10.000 de angajaţi,  o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care sunt prezente magazinele, un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat – toate preţurile mici, permanent.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *