Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna august 2022

În luna august 2022, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 22 de magazine. Acest calcul include doar deschiderile de magazine comunicate oficial. Retailerii care au inaugurat magazine în luna august 2022 sunt: Kaufland, PENNY, Profi și Auchan.

retailul alimentarKaufland

Kaufland România a inaugurat pe 11 august două magazine, la Baia Mare și Hațeg și a generat aproximativ 150 de locuri de muncă în total, în cele două orașe. Prin aceste deschideri, compania a ajuns la o rețea națională de 155 de hipermarketuri.

PENNY

PENNY, unul dintre cei mai activi retaileri din România, și-a continuat planul de extindere prin deschiderea celui de-al doilea magazin în Sebeș, județul Alba. Cu această deschidere retailerul a ajuns la o rețea de 313 magazine.

Profi

PROFIretailerul ce deține rețeaua cu cea mai mare acoperire națională și cu cele mai multe magazine din România, a inaugurat în luna august 2022 cinci noi magazine în localitățile Mărunței, Ghimpeteni, Garla Mare, Mosna și Bughea de Sus, toate în format LOCO, retailerul continuând să se focuseze pe remodelarea magazinelor existente ca parte din strategia acestuia.

Auchan

În luna august, retailerul Auchan Retail Romania a deschis 14 magazine MyAuchan în stații Petrom, astfel: 3 în județul Gorj, 3 în județul Vaslui, 6 în județul Dolj și câte unul în județul Mehedinți și în județul Bihor.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *