Cora relansează magazinul online și îl mută pe www.cora.ro

Cora România îşi va relansa magazinul online şi îl va muta de pe platforma www.coraDrive.ro unde a fost şi lansat, pe site-ul clasic al retailerului www.cora.ro, conform mesajului „under construction” de pe site-ul www.coraDrive.ro.

Cora

Astfel, în perioada 25 martie – 7 aprilie, site-ul nu va funcţiona, cu motivaţia că magazinul se va muta pe www.cora.ro, site-ul retailerului şi va deveni user friendly, va fi adaptat pentru dispozitivele mobile, va avea un plus de produse disponibile şi mai multe facilităţi pentru cumpărători.

Cora România a lansat în decembrie 2013 serviciul coradrive.ro, primul hipermarket online din România cu livrare de tip drive ce a fost disponibil inițial doar pentru magazinul cora Lujerului din București. În luna decembrie 2014, cora a început livrarile la domiciliu, în București și în zonele limitrofe.

Se apropie Campionatul European de Fotbal – Televizoare peste aşteptări

În luna februarie a acestui an, retailerul a anunţat că va dezvolta puternic shopping-ul online astfel încât clienții vor putea să cumpere, printr-un singur click, tot ceea ce doresc din magazinele fizice. Practic, oferta din hipermarketurile clasice va fi disponibilă și online, așa cum se întâmplă în retailul modern din Europa.

Pentru început, magazinul virtual va avea peste 30.000 de produse, urmând ca până la sfârșitul anului să fie disponibile spre vânzare, online, peste 50.000 de produse.

Cora România va dezvolta, de asemenea, serviciile CoraDrive prin deschiderea, anul acesta, a trei noi puncte – la magazinele Pantelimon, Sun Plaza și Alexandriei, din București – și va continua să investească în modernizarea și optimizarea activității rețelei de hipermarketuri.

Cora, în România

cora România, parte a Grupului Louis Delhaize, este prezentă pe piaţa locală încă din 2003, operând în prezent 11 magazine la nivel naţional, atât în centre comerciale proprii, cât și în spații închiriate, dintre care patru la București (Alexandriei, Pantelimon, Lujerului și Sun Plaza) și opt în provincie, la Ploieşti, Cluj Napoca, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Constanța (City Park și Brătianu) și Bacău.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *