Managis Bio a lansat propria platformă online B2B, dedicată comercianților independenți și magazinelor online

Compania clujeană Managis Bio, importatorul și distribuitorul național de produse alimentare și cosmetice ecologice, a lansat www.distributie.managisbio.ro, platforma online de vânzări B2B, care se adresează comercianților independenți, magazinelor online și oricăror alte companii care își doresc să achiziționeze produse ecologice în cantități mai mari și în condiții comerciale deosebite. Platforma, realizată de compania Sens Media, are și rolul de a-și informa clienții în legătură cu produsele și beneficiile acestora.

Managis BioUtilizatorii pot opera foarte ușor noua platformă B2B a companiei Managis Bio, unde, după logare, pot urmări stocurile în timp real, promoțiile disponibile, produsele noi adăugate, scurte video de prezentare și recomandări de utilizare ale produselor, unele indicații ale producătorilor, iar după mai multe comenzi se poate vedea și istoricul acestora. 

Vânzare explicativă

“Pe lângă funcționalitățile practice ale platformei B2B recent lansate, ne propunem ca prin intermediul acesteia să fim mai prezenți în partea de explicații pentru business-urile de tip băcănie sau magazine alimentare, companii care doresc să ofere clienților lor mai tineri – adolescenți și tineri – și produse din zona eco.

Fiecare brand, fiecare gamă de produse prezente pe platformă are o poveste, la pachet cu o serie de beneficii, pe care ne dorim să le comunicăm clienților noștri companii, pentru ca acestea să le transmită mai departe clienților lor. În acest fel, noi consumatori pot descoperi mai ușor beneficiile consumului de produse ecologice.

De asemenea, un alt sector pe care îl vizăm cu platforma B2B este cel al magazinelor online, care pot utiliza în timp real feed-urile cu stocuri pentru comenzile online primite. În plus, magazinele online pot utiliza setul de informații utile legate de produse în prezentarea acestora.

Și încă un aspect pe care dorim să-l îmbunătățim este comunicarea cu actualii clienți, cei care ne-au susținut până acum și alături de care am crescut. Dorim să le putem oferi la fiecare comandă informații utile, oferte speciale, acolo unde e nevoie de susținere pentru a crește, precum și explicații utile despre produse.

Noua platformă are astfel de materiale sub formă de text, grafică sau video,” a declarat Daniela Salomie, fondatorul companiei Managis Bio şi antreprenorul care îşi doreşte să schimbe percepţia consumatorilor asupra produselor bio.

Economisim împreună prin folosirea tehnologiei

“Ne dorim ca această interacțiune prin noua platformă B2B să fie ușoară, cu un răspuns mult mai rapid și de ce nu “Eco”, pentru că economisim împreună prin folosirea tehnologiei.

Încă de anul trecut, am îmbunătățit sistemul ERP, iar acum toate facturile se emit automat și se trimit electronic, oferind posibilitatea arhivării de către clienți a tuturor mesajelor de la noi, dar și optimizarea timpilor de recepție, aceste facturi conținând și codurile de bare, coduri care se pot introduce ușor în sistemele proprii ale tuturor companiilor,” a completat Daniela Salomie.

Conceptul Managis Bio

Conceptul Managis Bio are un mesaj simplu, dar eficient prin intermediul căruia compania își propune să aducă produsele ecologice mai aproape de consumatorii care doresc să adopte un stil de viaţă sănătos, cu viziunea de a inspira familiile și copiii să se reconecteze cu natura și cu energia sănătoasă, aducând doar produse de calitate, certificate ecologic și mai ales gustoase.

Când vine vorba despre alimentație, ne dorim să le oferim celor dragi mâncăruri sănătoase. Produsele bio sunt mai hrănitoare decât produsele convenționale, datorită conţinutului bogat în vitamine, minerale şi antioxidanți. Calitatea lor este garantată deoarece sunt mult mai sever verificate, pe tot parcursul procesului de producție.

Produsele noastre sunt mai atent certificate, primind Notificări la Registrul Național al Alimentelor și Notificări la Institutul Național al Sănătății Publice,” a concluzionat Daniela Salomie.

Managis Bio

În 2020, Managis Bio, unul dintre jucătorii importanți din piața produselor bio din România, a avut o creștere de 25% a cifrei de afaceri, comparativ cu 2019, creștere care a avut la bază completarea și stabilizarea portofoliului de produse, listarea produselor în rețele noi de magazine și eficientizarea distribuției naționale.

Managis Bio a început ca un mic start-up în anul 2012, iar acum este unul dintre principalii importatori de produse bio, alimente pentru adulţi şi copii, alimente dietetice bio fără aditivi şi produse bio fără gluten. Produsele Managis Bio, al carui portofoliu de branduri includ brandurile MogliTurtle, Eisblumerl, GenerousNutrisslim și Managis Bio, sunt disponibile in lanţul de magazine de specialitate Naturalia, în reţeaua de magazine Mega Image, în rețeaua de hipermarketuri cora, în rețeaua de magazine dm (drogerie markt), în reţeaua de magazine specializată Bebetei precum şi in farmacii, dar procesul de listare şi în alte reţele de magazine este în curs de desfăşurare.

Produsele companiei Managis Bio sunt disponibile, de asemenea, în propriul magazin online www.managisbio.ro, pentru consumatori și în noua platformă B2B www.distributie.managisbio.ro, pentru clienții tip companii.

Contact: Dipl. Ec. Daniela Salomie – daniela.salomie@managis.ro, tel: +40 724 350 013.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *