Managis Bio este primul magazin online din România care devine atât CryptoFriendly, cât și NFTfriendly

Managis Bio, magazinul online al companiei clujene cu același nume, importatorul și distribuitorul național de produse alimentare și cosmetice ecologice, este primul magazin online din România care devine atat CryptoFriendly, cât și NFTfriendly.

Managis Bio

Conceptele CryptoFriendly.shop și NFTfriendly.shop implementate în magazinul online www.ManagisBio.ro sunt dezvoltate de agenția de eCommerce și Marketing online SensMedia.ro și au în vedere dezvoltarea comerțului electronic împreună cu adopția în masă a crypto monedelor. Cele două concepte combină comerțul electronic cu tehnologia blockchain Elrond.

CryptoFriendly.shop

În funcție de stadiul în care se află o companie, dacă deține deja un magazin online sau nu, CryproFriendly.shop-ul este un magazin online sau o extensie a unui magazin online care scoate în evidență faptul că produsele pot fi cumpărate și cu crypto monede. Pe tot parcursul vizitei clientului în magazinul online prețurile produselor vor fi afișate atât în moneda tradițională (lei), cât și în crypto monede (BTC, EGLD, ETH).

Plata cu crypto monede este o modalitate suplimentară de plată și nu exclude în niciun fel metodele de plată tradiționale: plata cu cardul sau plata ramburs. Sistemul este extrem de simplu: clientul plătește cu crypto monede, iar comerciantul primește lei.

NFTfriendly.shop

În situația în care vizitatorul magazinului online www.ManagisBio.ro este deținător de NFT-uri create în rețeaua Elrond, acesta beneficiază de o reducere de până la 10% la orice cumpărături efectuate în magazinul online www.Managisbio.ro.

Cum funcționează acest sistem:

  1. Clientul adaugă produsele în coș
  2. Se conectează în contul lui de client al magazinului online www.ManagisBio.ro
  3. Își împerechează wallet-ul Elrond cu contul de client în secțiunea ‘My NFTs’
  4. Sistemul aplică automat reducerea aferentă produselor din comanda clientului.

ManagisBio, parte din bonapp.eco

Compania Managis Bio este acum parte din rețeaua afiliată bonapp.eco, aplicația mobilă care are ca scop combaterea risipei de alimente, conectând consumatorii cu comercianții ale căror alimente se apropie de data de expirare. Aplicația companiei, disponibilă pe iOS și Android, îi conectează pe utilizatori cu comercianții locali de produse alimentare precum magazine, restaurante, benzinării, brutării, cafenele și hoteluri. Prin intermediul aplicației, utilizatorii pot achiziționa alimente care se apropie de data de expirare, cu o reducere de până la 80%.

Alimentele sunt achiziționate cu cardul, prin intermediul aplicației, dintr-o rețea de afaceri afiliate din întreaga țară. bonapp.eco estimează că aplicația are un potențial de piață de cinci milioane de utilizatori numai în România. Utilizatorul țintă locuiește în mediul urban, are cont bancar, își dorește să cumpere produse de calitate și, totodată, să economisească bani.

Managis Bio – Serviciul de ridicare din depozit

Compania Managis Bio anunță ca a reactivat serviciul de ridicare din depozit, situat în Cluj-Napoca, pentru cei care doresc să intre mai repede în posesia produselor dorite. Compania operează propriul magazin online www.managisbio.ro, pentru consumatori, dar și noua platformă B2B www.distributie.managisbio.ro, pentru clienții tip companii.

Credit foto: Shutterstock

Managis Bio

Managis Bio, unul dintre jucătorii importanți din piața produselor bio din România, a început ca un mic start-up în anul 2012, iar acum este unul dintre principalii importatori de produse bio, alimente pentru adulţi şi copii, alimente dietetice bio fără aditivi şi produse bio fără gluten. 

Produsele Managis Bio, al carui portofoliu de branduri includ brandurile MogliTurtle, Eisblumerl, GenerousNutrisslim și Managis Bio, sunt disponibile in lanţul de magazine de specialitate Naturalia, în reţeaua de magazine Mega Image, în rețeaua de hipermarketuri cora, în rețeaua de magazine dm (drogerie markt), în reţeaua de magazine specializată Bebetei precum şi in farmacii, dar procesul de listare şi în alte reţele de magazine este în curs de desfăşurare.

Contact: Dipl. Ec. Daniela Salomie – daniela.salomie@managis.ro, tel: +40 724 350 013.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *