Concluzii după Ziua Ciocolatei Belgiene, un eveniment organizat de Inter Conecter

Dacă anul trecut a debutat la București cu Swiss Chocolate Day (Ziua Ciocolatei Elvețiene), anul acesta, compania timișoreană Inter Conecter a continuat tradiția evenimentelor de prezentare și degustare a unora dintre cele mai importante branduri europene de ciocolată și dulciuri Premium și a organizat Ziua Ciocolatei Belgiene.

Inter Conecter

Ziua Ciocolatei Belgiene a avut loc pe data de 27 septembrie 2018 la World Trade Center București și s-a bucurat de prezența a numeroși participanți, printre care și Excelența Sa Domnul Thomas Baekelandt, Ambasadorul Belgiei la București. De asemenea, evenimentul a beneficiat și de sustinerea Flanders Investment and Trade Belgium.

Bucureștiul a devenit pentru o zi și capitala ciocolatei belgiene, prin participarea a doi producători de renume din această țară: HAMLET, unul dintre cei mai mari producători de ciocolată și produse de ciocolată din Europa, cu o gamă impresionantă și variată de dulciuri în portofoliu și Klingele Belgia, specializat în ciocolată fără zahăr și organică, ambii sustinuți de Inter Conecter, partenerul oficial în România al celor două companii și de Ambasada Belgiei.

„Ne dorim ca Occidentul să facă un pas spre România, de această dată, iar tradiția și calitatea ciocolatei belgiene să devină cunoscută și accesibilă tuturor, pentru că de la an la an gustul consumatorului român se rafinează, iar cerința de ciocolată veritabilă este în continuă creștere.

Noi suntem aici să sprijinim accesul pe piața românească a unei game cât mai variate de produse de calitate din țări consacrate în domeniu, precum Belgia, Elveția, Franța etc. prin importurile pe care le facem,” a declarat Oana Adamescu, Brand Manager Inter Conecter.

După o colaborare de succes, Inter Conecter a dorit să prezinte tuturor clienţilor, partenerilor şi potenţialilor clienţi o gamă deosebită de ciocolată și dulciuri pe care acești producători au creat-o și o pun la dispoziție pe piața din Romania.

Ce urmează?

„Pe parcursul evenimentului Ziua Ciocolatei Belgiene s-a discutat deschis despre proiecte viitoare, posibilități de creștere, s-au împărtășit idei, cunoștințe și, evident, ciocolată, alături de invitații veniți din toată țara pentru acest eveniment.

Feedback-ul pozitiv și deschiderea față de piața românească fac ca evenimentele specializate de acest gen să continue, astfel că – anunțăm în premieră – anul viitor, compania Inter Conecter va organiza evenimentul Premium Chocolate Day, unde vor fi prezenți producători de renume de ciocolată premium din toată Europa,” a concluzionat Oana Adamescu.

Inter Conecter

Compania timișoreană Inter Conecter, cu peste 18 ani de experiență în importul și distribuția de produse alimentare și peste 30 de branduri de top în portofoliu, printre care și cunoscutul brand propriu Americana, vine în întâmpinarea dorinței de calitate și rafinament a consumatorului român, atât cu renumitele produse tradiționale belgiene, dar și cu ultimele inovații în materie de ciocolată și dulciuri de calitate.

În portofoliul de producători se numără Hamlet – Belgia, Villars – Elveţia, Kambly – Elveția, Reber – Germania, Heillemann – Germania, Pralibel – Belgia, Heindl – Austria, Klingele – Belgia, Abtey – Franţa, Farmer`s Snack – Germania, ICKX Chocolaterie – Belgia, Windel – Germania, Les Chevaliers – Olanda, Wickelin – Germania, Lazzaroni – Italia și alții.

Contact Inter Conecter: e-mail: oana.adamescu@interconecter.ro sau telefon 0730 166 365.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *