Ultimele zile de early booking pentru EXPO SHOP 2019, singura expoziție din România dedicată serviciilor pentru retail

Au rămas doar câteva zile în care puteți beneficia de oferta early booking, prin care vă puteți rezerva spațiile expoziționale din cadrul EXPO SHOP 2019, a doua ediție a singurei expoziții din România dedicată serviciilor pentru retail. Primele companii care au rezervat deja standuri în cadrul EXPO SHOP 2019.

EXPO SHOP 2019, un eveniment B2B organizat de Euroexpo şi Romexpo, în parteneriat cu publicația retail-FMCG.ro, va avea loc în perioada 9 – 11 octombrie 2019 pavilionul C1 din cadrul centrului expozițional Romexpo.

Oferta early booking, prin care vă puteți rezerva spatiul expozițional în cadrul evenimentului EXPO SHOP 2019 cu un discount de 5%, este valabilă până la data de 31 mai 2019.

Pentru rezervări standuri în cadrul expoziției EXPO SHOP 2019, detalii la adresa de e-mail: revista@retail-fmcg.ro sau la telefon: 0754.331.043.

Evenimentul B2B EXPO SHOP 2019 va prezenta cele mai noi soluţii şi tendinţe din retail, expoziţia adunând în acest an și mai mulți furnizori de servicii, soluţii şi echipamente pentru retail din România: sisteme IoT, afișaj comercial, software de gestiune, cash management, aplicații mobile, etichete electronice, logistică, mobilier de magazine, sisteme de refrigerare, soluții de plăți, platforme tip marketplace, servicii de performance marketing, influencer marketing, social media și alte servicii generale.

Primele companii care au rezervat standuri în cadrul EXPO SHOP 2019

Iată care sunt primele companii care și-au rezervat deja spații expoziționale în cadrul celei de-a doua ediții a evenimentului EXPO SHOP, singura expozitie din România dedicată serviciilor pentru retail:

EXPO SHOP

Conferința EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019

Pe data de 10 octombrie 2019, în cadrul expoziţiei, într-un spaţiu special amenajat, va avea loc şi conferinţa EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019, organizată de publicația retail-FMCG.ro și compania Euroexpo.

Detalii, în curând.

Pentru înscrieri şi pachete de sponsorizare la Conferinţa EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019, organizată de publicația retail-FMCG.ro şi Euroexpo, vă stăm la dispoziţie la adresa de e-mail: revista@retail-fmcg.ro sau la telefon: 0754.331.043

Prima ediție a conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions din 2018 a adus mai multe premiere, printre care și 3 lansări în exclusivitate: Carrefour Romania​ a lansat portalul unic (inclusiv pentru noua platforma de tip Marketplace), NETOPIA mobilPay a lansat Biometric Payment, o noua soluție de plată pe bază de amprentă digitală, iar eMAG Marketplace a anunțat lansarea serviciului Seller Support pentru partenerii din platformă. Detalii.

Au mai avut speakeri în cadrul conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2018 companii precum: Farmec – divizia de retail, GfK RomaniaBiodeckKooperativa 2.0Imagotag si GLORY GLOBAL SOLUTIONS, compania care dezvoltă soluția de cash management CashInfinity, promovată în România de compania ROPECOAgenda primei ediții a conferinței.

EXPO SHOP 2019

Revista retail-FMCG.ro este şi partener media principal al evenimentului EXPO SHOP 2019 si a conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *